Bestrijdingsmiddelen van Knock Off

Knock Off heeft een ruim assortiment met bestrijdingsmiddelen tegen muizen, ratten, insecten en andere plaagdieren. Van ultrasone verjagers tot muizen- en insectenvallen. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Plaagdierbestrijding van Knock Off

Knock Off Pest Control is één van de bekendste merken in de wereld van plaagdierbeheersing. Het merk is op de markt gebracht door Hofman Pest Control. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van plaagdierbeheersing.

De producten van Knock Off worden in Nederland ontwikkeld en in eigen fabrieken geproduceerd. De bestrijdingsmiddelen zijn gemaakt voor en door plaagdierbestrijders. Hierdoor worden de producten van Knock Off ook ingezet door professionele bestrijders om ongedierte te bestrijden. Daarnaast zijn de producten van Knock Off ook voor particulieren verkrijgbaar.

Bestrijdingsmiddelen tegen vrijwel alle plaagdieren

Het assortiment van Knock Off wordt gekenmerkt door het brede aanbod. Voor vrijwel elk soort plaagdier en iedere situatie is er een geschikt bestrijdingsmiddel dat kan worden ingezet.

De bestrijdingsmiddelen tegen plaagdieren zijn ontwikkeld op basis van jarenlange expertise. De producten zijn veelal milieuvriendelijk en diervriendelijk. Kenmerkend is dat er van Knock Off geen muizengif verkrijgbaar is. Daarnaast zijn de lokmiddelen gemaakt van biologische middelen. Hierdoor kunnen de bestrijdingsmiddelen in veilig worden ingezet.

In het assortiment van Knock Off vind je verschillende bestrijdingsmiddelen. Deze kunnen worden ingezet voor verschillende soorten knaagdieren en insecten, zoals:

Knock Off heeft voor elk type plaagdier verschillende soorten bestrijdingsmiddelen. Hierdoor heeft Knock Off voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing.

Knock Off knaagdierenbestrijding

Knaagdieren, zoals muizen en ratten, zorgen steeds vaker voor problemen. De populatie neemt al jaren toe. Hierdoor ontstaat er steeds meer overlast. Niet alleen laten de plaagdieren zich vaker op straat zien, ze strekken ook steeds vaker in woningen en panden.

De aanwezigheid van deze soorten ongedierte is niet zonder risico, zo kunnen deze beesten schade veroorzaken. Daarnaast vormen deze knaagdieren een risico voor de gezondheid. Het tijdig bestrijden van muizen en ratten is daarom ook van enorm belang. Knock Off biedt verschillende oplossingen tegen dit probleem. Zo zijn er verschillende vallen, verjagers en lokmiddelen beschikbaar om overlast van muizen en ratten te bestrijden.

Knock Off insectenmiddelen

Insecten komen vooral in de zomerperiode voor. Met name als het in het voorjaar warm is geweest kunnen insecten in grote getalen aanwezig zijn. Veelal gaat dit gepaard met overlast. Het is vooral vervelend op het moment dat insecten, zoals muggen en wespen, gaan steken. Daarnaast kunnen insecten erg onsmakelijk en onhygiënisch zijn.

Om insecten op afstand te houden zijn er van Knock Off verschillende soorten verjagers. Daarnaast zijn er ook insecten- en wespenvallen verkrijgbaar met aantrekkelijk en natuurlijk lokstof.

Ook binnenshuis kunnen insecten voor overlast zorgen. Denk hierbij aan kleine vliegjes rondom de fruitschaal, motten in de kledingkast of muggen die je ‘s nachts wakker houden. Knock Off heeft verschillende middelen tegen insecten. Een populair bestrijdingsmiddel is de Knock Off insectenmiddel. Deze is verkrijgbaar voor zowel kruipende als vliegende insecten. Het verdelgende middel zorgt ervoor dat je snel van de insecten af bent. Daarnaast zijn er ook andere insectenmiddelen verkrijgbaar, zoals raamvallen, kleefrollen, insectenvallen en insectenpoeder.

Knock Off dierenverjagers

Dierenverjagers zijn een diervriendelijke methode om verschillende soorten plaagdieren te verjagen. De elektrische apparaten werken doorgaans op ultrasoon geluid. Dit zijn sterke en hoge tonen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar zijn. Voor dieren zijn deze hoge tonen erg irritant waardoor ze de omgeving zullen vermijden. Afhankelijk van de frequentie kunnen hiermee diverse plaagdieren, zoals muizen, ratten, marters, konijnen, etc. op afstand worden gehouden.

Knock Off insectenlampen

De insectenlampen van Knock Off werken erg effectief. Deze insectenlampen zijn het resultaat van jarenlange doorontwikkeling. De insectenlampen van Knock Off zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. In de regel geldt: hoe meer Watt, hoe groter het bereik.

Voor elke toepassing is er een geschikte insectenlamp van Knock Off. De insectenlampen voor de horeca voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Hiermee zijn deze lampen geschikt voor professioneel gebruik in omgevingen waar met voedsel wordt gewerkt.

Er zijn ook insectenlampen die gebruikt kunnen worden in en om het huis. Er zijn zelfs lampen die voorzien zijn van een batterij die kunnen worden meegenomen op het buitenterras of de camping. De insectenlampen van Knock Off werken met lijmplaten of elektrische roosters.

Knock Off ongediertewering

Het merk Knock Off wordt ook door gecertificeerde bestrijders gebruikt. Deze bestrijders werken volgens de richtlijnen van het Integrated Pest Management (IPM) systeem. Dit is een geïntegreerde methode om plaagdieren aan te pakken en waarbij de nadruk ligt op preventie. Pas op het moment dat preventieve middelen niet het gewenste effect opbrengen worden vangende of dodende bestrijdingsmiddelen ingezet.

In het kader van het IPM-systeem heeft Knock Off verschillende producten op de markt gebracht om muizen, ratten, insecten en vogels te weren. Deze middelen dragen bij aan het voorkomen van overlast van plaagdieren.

Een succesvolle aanpak tegen ongedierte valt of staat met het aanbrengen van werkende middelen. Voor een succesvolle behandeling is weinig essentieel. Door werende materialen aan te brengen kun je voorkomen dat je opnieuw last krijgt van plaagdieren.

In het assortiment van Knock Off vind je verschillende werende middelen die kunnen worden ingezet om overlast te voorkomen. Hierbij kun je denken aan vliegenverjagers, ongedierteverjagers, nep-wespennesten, vogelverschrikkers, duivenpinnen en staalwol weringsband.

Bestrijdingsmiddelen van Knock Off bestellen?

Heb je last van plaagdieren zoals muizen, ratten of insecten? In het assortiment van Knock Off vind je verschillende soorten bestrijdingsmiddelen. Voor vrijwel iedere situatie is er een geschikt product te vinden. Het maakt hierbij niet uit of je last hebt van muizen in huis, ratten in het bedrijf of insecten in de tuin. Knock Off heeft altijd een geschikte oplossing voor het probleem.

De bestrijdingsmiddelen van Knock Off zijn online verkrijgbaar in onze webshop. Daarnaast vind je ook van andere merken verschillende soorten bestrijdingsmiddelen om plaagdieren te bestrijden. Overlast van plaagdieren is vaak een urgent probleem. Wij zorgen altijd voor een snelle en discrete levering. Hierdoor kun je altijd snel aan de slag om zelf ongedierte te bestrijden. Daarnaast heb je altijd 30 dagen retourgarantie. Kom je er even niet uit? Onze klantenservice helpt je graag verder en staat klaar om je te adviseren.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: