Over ons

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van plaagdieren. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige middelen waarmee je zelf muizen, ratten, insecten en andere ongedierte mee kunt bestrijden.

Ons doel is om effectieve bestrijdingsmiddelen aan te bieden die je zelf eenvoudig kunt gebruiken. We geloven dat het mogelijk is om plaagdieren effectief te beheersen, zonder schade aan te brengen aan de natuurlijke omgeving of inbreuk te maken op het welzijn van dieren.

We vinden het belangrijk om oplossingen te bieden die humaan zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om specifieke bestrijdingsmiddelen niet in ons assortiment op te nemen. We begrijpen dat in sommige gevallen een doeltreffende aanpak onvermijdelijk is. Desalniettemin kunnen we voor vrijwel elke situatie een diervriendelijk alternatief bieden.

Wij garanderen een zeer scherpe prijsstelling, snelle levering en een uitstekende service. Daarnaast worden al onze bestellingen op discrete wijze verzonden.

Voordelen van Pestor

Kennisbank

We vinden het belangrijk om goed te informeren over de actuele wetgeving en over het gebruik van de bestrijdingsmiddelen. Daarom hebben we een uitgebreide kennisbank met artikelen over het bestrijden van muizen, ratten, insecten en andere ongedierte.

Ga naar de kennisbank »

Keuzehulp

Voor een effectieve bestrijding van plaagdieren is het belangrijk om de juiste bestrijdingsmiddelen in te zetten. Daarom helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Via onze keuzehulp ontdek je in slechts 2 minuten welke bestrijdingsmiddelen je het beste kunt gebruiken in jouw situatie.

Ga naar de keuzehulp »

Professionele ongediertebestrijding

In veel gevallen is het mogelijk om plaagdieren zelf te bestrijden. In sommige situaties is een andere aanpak vereist. We beschikken over een landelijk netwerk aan lokale ongediertebestrijders. Zodoende kunnen we je in contact brengen met een professionele ongediertebestrijder bij jou in de buurt.

Onze bestrijders hebben ruime ervaring met het bestrijden van diverse soorten plaagdieren, zoals muizen, ratten, houtworm, boktor en insecten. Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde bestrijders. Zij beschikken over de nodige expertise om goed te kunnen adviseren en een behandeling op professionele wijze te verrichten.

Meer over professionele ongediertebestrijding »

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat je graag persoonlijk te woord. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar info@pestor.nl. We streven ernaar om binnen 6 uur te reageren.

Adresgegevens kantoor

Han Hoekstrahof 123
1628 WT Hoorn

Adresgegevens magazijn

Flevolaan 19B
1382 JX Weesp

Openingstijden (kantoor & magazijn)

Maandag:09.00 tot 17.00
Dinsdag:09.00 tot 17.00
Woensdag:09.00 tot 17.00
Donderdag:09.00 tot 17.00
Vrijdag:09.00 tot 17.00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
De waardering van pestor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 409 reviews.