Goodnature A24 ervaringen

Goodnature heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld om zonder gif op een humane manier ratten en muizen te bestrijden. De Goodnature A24 ratten- en muizenval werkt volledig automatisch en kan zowel binnen als buiten worden ingezet. De val is gemaakt om enkel plaagdieren zoals muizen en ratten te doden. Hierdoor kan de val veilig worden ingezet in de buurt van andere (huis)dieren.

Als je overweegt om de Goodnature A24 aan te schaffen ben je wellicht benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers. Daarom hebben we verschillende ervaringen met de Goodnature ratten- en muizenval op een rij’tje gezet. Zo krijg een goed beeld of de bestrijdingsmethode van Goodnature past bij jouw situatie.

Direct de Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval of Goodnature accessoires bestellen? Bij Pestor vind je vrijwel alles van Goodnature.

Ervaringen van de Goodnature A24 rattenval en muizenval

Wil je weten hoe andere gebruikers de Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval ervaren? De onderstaande reviews geven je inzicht in de mening van andere mensen over de Goodnature A24.

Reviews

Complete set met een handige gebruiksaanwijzing. De val nu twee weken in gebruik en al meerdere ratten gevangen. In eerste instantie zat de patroon er niet goed op waardoor de val na de eerste vangst leeggelopen was. Verder werkt de val prima.

Rogier

Dit apparaat koop je niet zonder nadenken: daar is het te kostbaar voor. Maar als je hem hebt staan en hij doet wat je had gehoopt – plaagdieren doden – dan ben je blij met de aanschaf.

Amukar (via Bol.com)

Heb deze al enige tijd en werkt prima van muizen tot grote ratten.
Heb de patronen (gaan ongeveer 24x mee) al meerdere keren vervangen door de hoeveelheid vangsten. Let dan wel goed op dat het patroon goed vast zit zonder vuil of zand ertussen. Ik heb 2x gehad dat de patroon na de eerste vangst leeg gelopen was. Voordeel is dat de A24 zichzelf weer op scherp zet na activatie. Lokstof maak ik tegenwoordig zelf door pinda’s te malen. In de tuin hebben we verder katten, egels en vogels. Voor hen is het veilig. Buurtkatten maken tegenwoordig een extra rondje om te zien of er weer een dode muis ligt.

Heijnda (via Bol.com)

Praktijkervaringen met de Goodnature A24

Benieuwd hoe de Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval in de praktijk werkt? In de onderstaande video’s worden de cases van Rachel, Melissa en Jonathan uitgelicht. Zij delen hun ervaringen met de Goodnature rattenval. Ontdek welke stappen zij hebben genomen om hun rattenprobleem op te lossen.

Ervaring van Rachel

Ervaring van Melissa

Ervaring van Jonathan

Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval

Met de Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval kunnen meerdere ratten en/of muizen worden gedood zonder dat je hier omkijken naar hebt. Het innovatieve systeem werkt op basis van een CO2 patroon. Nadat de val is geactiveerd reset deze zichzelf automatisch.

Om een muizen- of rattenprobleem zo effectief mogelijk aan te pakken is het belangrijk om de val op een strategische plek neer te zetten. Met de bijgeleverde detectiekaarten kun je de beste vallocatie achterhalen. De deteciekaarten zijn voorzien van een beetje lokstof. Door deze op verschillende plekken op te hangen kom je erachter waar ratten en/of muizen zich veilig genoeg voelen om te eten. Aan de knaagsporen kun je zien op welke plek je de val het beste kunt inzetten.

De Goodnature A24 kan met de bijgeleverde montage set aan een boom of muur worden bevestigd. Daarnaast is er een doorloophouder te bestellen, waarmee de Goodnature A24 vrijwel overal kan worden neergezet.

De Goodnature A24 wordt geleverd met een digitale teller. Hieraan kun je aflezen hoe vaak de ratten- en muizenval is geactiveerd. Omdat de Goodnature A24 ook buiten kan worden gebruikt zijn de dode plaagdieren niet altijd onder de val te zien. Dit komt omdat andere dieren, zoals katten, vogels of zelfs ratten de dieren kunnen weghalen. Nadat de val 24 muizen en/of ratten heeft gedood dient het CO2 patroon vervangen te worden.

Goodnature lokstof

De Goodnature A24 wordt standaard geleverd met een automatische lokstofpomp. Deze verspreid gedurende een periode van 6 maanden automatisch een geur om ratten en muizen in de val te lokken. De formule van vet en eiwit is zo aantrekkelijk dat de plaagdieren dit lokaas veelal verkiezen boven ander voedsel.

Desalniettemin kan het helpen om voedselbronnen zoveel mogelijk weg te nemen. Zo vergoot je namelijk de kans dat de plaagdieren aangaan op het lokmiddel. Het lokstof van Goodnature is ook los verkrijgbaar. We adviseren om een beetje lokstof in de buurt van de val te plaatsen. Op deze manier kunnen de muizen en ratten wennen aan het nieuwe voedsel. Uit de praktijk blijkt dat het vooraf voeden met het lokstof helpt om meer ratten en/of muizen te vangen.

Het is ook mogelijk om je eigen lokstof in de Goodnature A24 te gebruiken. Hiervoor is een navulbare lokstokhouder beschikbaar. Het eigen lokstof dient wel vaker ververst te worden. Uit ervaring met de val blijkt dat een mengsel met vet- en eiwitrijk voedsel goed werkt.

Goodnature accessoires

Voor de Goodnature A24 zijn ook diverse accessoires beschikbaar. Als je de ratten- en muizenval buitenshuis gebruikt kan het soms helpen om meerdere vallocaties te gebruiken. Met een extra montageset maak je heel eenvoudig een extra ophangpunt voor de Goodnature A24 val.

Als je de Goodnature A24 binnen gebruikt is boren vaak niet gewenst. In dat geval kun je de Goodnature val ook in een doorloophouder plaatsen. Hiermee kun je de val vrijwel overal op de grond neerzetten. Bijkomend voordeel is dat de hoek iets schuiner komt te staan, waardoor ratten en muizen nét iets makkelijker in de val kunnen klimmen.

De Goodnature A24 is veilig te gebruiken in de buurt van andere dieren. Mocht je hele kleine (huis)dieren hebben dan leert de ervaring dat het beter is om een blocker bij te bestellen. Hiermee verklein je de kans dat andere dieren per ongeluk de val triggeren. Met de blocker kunnen alleen muizen en ratten in de val komen.

Wat is jouw ervaring met Goodnature?

Heb jij onlangs een Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval aangeschaft? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. We zouden het waarderen als je jouw mening met ons wilt delen.

Het onderstaande product is toegevoegd aan je winkelwagen:

De waardering van pestor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 381 reviews.