Goodnature ratten- en muizenvallen

Goodnature heeft een revolutionair systeem ontwikkeld om op een humane wijze geautomatiseerd ratten en muizen te bestrijden. Volledig gifvrij en veilig te gebruiken zowel binnenshuis als buitenshuis. Hulp nodig? Bekijk de veelgestelde vragen over Goodnature of neem contact op met onze klantenservice.

Filter

Ratten- en muizenbestrijding met Goodnature

Goodnature is 2015 in Nieuw-Zeeland opgericht. De visie van Goodnature is om een natuurlijke omgeving te creëren waarin dieren worden beschermd tegen bedreiging en ziekteverspreiding door ongedierte. Het bedrijf zet zich in om gebruiksvriendelijke bestrijdingsmiddelen te ontwikkelen zonder de biodiversiteit te verstoren. Alle producten zijn dusdanig ontworpen dat deze zo humaan mogelijk en volledig zonder giffen te gebruiken zijn. Hierdoor kunnen de plaagdieren worden beheerst zonder risico’s te vormen voor overige diersoorten.

Goodnature automatische ratten- en muizenval

Het bedrijf heeft internationale bekendheid verworven door de ratten- en muizenvallen. Het systeem dat Goodnature heeft ontwikkeld kan geautomatiseerd meerdere plaagdieren tegelijk bestrijden zonder het gebruik van gif. Daarnaast is de val vrij veilig te gebruiken en is de kans op bijvangst minimaal. De Goodnature A24 is onafhankelijk getest en heeft daarbij de hoogste score voor “human standard” (MPI NAWAC Klasse A) gekregen.

De automatische vallen werden in eerste instantie ingezet voor het bestrijden van plaagdieren in nationale parken. Echter zijn de producten dusdanig doorontwikkeld dat deze ook door consumenten gebruikt kunnen worden.

De Goodnature A24 val kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Het apparaat kan aan een boom, houten paal, wand, of in een doorloophouder worden bevestigd. Het meegeleverde lokstof heeft een zeer aantrekkelijke werking op muizen en ratten. De val kan onder druk worden gezet met het CO2 patroon. Op het moment dat een muis of rat de trigger raakt schiet de slagpen met een snelle beweging tegen het dier waardoor het direct sterft. De stomper trekt vervolgens automatisch terug waarmee de automatische val weer is gereset. Hierdoor kunnen er achtereenvolgens meerdere plaagdieren worden gedood.

Benieuwd naar de ervaringen van andere Goodnature gebruiker? Lees dan alle reviews over Goodnature.

Goodnature accessoires

Goodnature heeft naast de automatische ratten- en muizenval tevens diverse accessoires ontwikkeld om het bestrijden van ongedierte makkelijker te maken.

Detectorkaarten

Voor effectieve plaagdierenbeheersing is het belangrijk dat de vallen op de juiste locaties worden neergezet. Muizen en ratten eten niet altijd op dezelfde locatie als waar ze zich soms laten zien. Door de detectorkaarten kunnen de plekken in kaart worden gebracht waar ratten en muizen zich veilig voelen om te eten. Zo weet je precies op welke plekken je de val kunt inzetten. Daarnaast kun je aan de knaagsporen zien of het gaat om een ratten- en/of muizenplaag.

Ratten- en muizen lokstof

Goodnature heeft een gifvrij en duurzaam lokstof ontwikkeld om ratten en muizen aan te trekken. Het middel is zo aantrekkelijk dat de plaagdieren het lokstof vaak verkiezen boven ander voedsel. Omdat het lokstof gifvrij is, is het veilig te gebruiken. De lokstof kan ook worden aangebracht rondom de val, zodat dieren gewend kunnen raken aan de nieuwe voedselbron en smaak. De lokstoffen zijn verkrijgbaar in de smaken/geuren chocolade en pindakaas.

Automatische lokstofpomp

De automatische lokstofpomp is zo ontworpen dat ratten- en muizenplagen constant onder controle kunnen worden gehouden. De lokstofpomp is een automatisch werkend systeem waardoor regelmatig lokstof wordt verspreid. Dit lokstof is ongeveer 6 maanden actief nadat het is geactiveerd. Doordat er steeds een klein beetje verse lokstof wordt vrijgegeven, vergroot het de kans op een succesvolle vangst.

Navulbare lokstofhouder

In de Goodnature val wordt standaard een lokstofpomp meegeleverd. Als de lokstofpomp is uitgewerkt is het ook mogelijk om met je eigen lokaas te werken. Deze kan in de navulbare lokstofhouder worden bevestigd.

CO2 patroon

De Goodnature val werkt volledig automatisch en kan onder druk worden gezet met een CO2 patroon. De speciaal gemaakte patronen kunnen de val 24 keer triggeren. Hierna dient de CO2 patroon vervangen te worden.

Doorloophouder

Normaliter wordt de Goodnature val aan een boom, muur of houten paal bevestigd. Met een doorloophouder kan de Goodnature val ook op de grond worden geplaatst. Dit is vaak ideaal wanneer je binnenshuis muizen of ratten wilt bestrijden. De doorloophouder maakt het tevens makkelijk om dode dieren te verwijderen, zonder deze met de blote handen aan te hoeven raken.

Blocker

De ratten- en muizenval van Goodnature is zo ontworpen dat alleen specifieke diersoorten in de val kunnen komen. De kans dat andere dieren zoals honden, katten of vogels de val activeren is erg klein. Hoewel de risico’s klein zijn kan er wel een blocker op de val worden gemonteerd. Dit biedt extra bescherming aan de ingang van de val.

Digitale teller

De digitale teller wordt ook wel een Digital Strike Counter genoemd. Deze kan op het CO2 patroon worden bevestigd en houdt precies bij hoevaak de Goodnature val is geactiveerd. Als de val buitenshuis wordt gebruikt blijven dode dieren niet altijd onder de val liggen, omdat deze door andere dieren weggeroofd kunnen worden. Aan de digitale teller kun je zo toch aflezen hoeveel ratten en/of muizen de val heeft gedood.

Smart Cap

De Smart Cap is de vervanger voor de Digital Strike Counter. De Smart Cap zorgt ervoor dat je smartphone met de Goodnature A24 val kan worden verbonden. Hiermee kun je via de app bijhouden hoeveel muizen en/of ratten je gevangen hebt. Daarnaast krijg je een melding bij het afgaan van de val.

De Goodnature app is geschikt voor iOS (App Store) en Android (Google Play Store).

Trap Box

De Trap Box is ontworpen om de Goodnature A24 automatische muizen- en rattenval mee te beschermen. De Trap Box is een stevige doos. De Goodnature A24 kan hierin eenvoudig worden geplaatst. De Trap Box zorgt ervoor dat dode knaagdieren buiten het zicht en bereik van nieuwsgierige huisdieren en/of kinderen wordt gehouden. De Trap Box is gemaakt van biologisch plastic en is recycleerbaar.

Bestrijdingsmiddelen van Goodnature bestellen?

Heb je last van muizen en/of ratten en lukt het niet om de plaag onder controle te krijgen? Dan kunnen de producten van Goodnature wellicht de uitkomst bieden. Bij Pestor bestel je nu vertrouwd online alle producten van Goodnature.

Pestor is officieel dealer van Goodnature. Onze bestrijdingsexperts weten precies hoe de bestrijdingsmiddelen van Goodnature het beste kunnen worden ingezet. Wij adviseren je daarom graag over het gebruik van de Goodnature ratten- en muizenval in jouw specifieke situatie.

Direct bestrijdingsmiddelen van Goodnature bestellen? Bij Pestor kun je rekenen op een snelle levering, 30 dagen retourgarantie én een discrete verzending.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: