Bestrijdingsmiddelen van BSI

Het assortiment van BSI bestaat uit verschillende bestrijdingsmiddelen tegen plaagdieren. Van muizenklemmen en rattanvankooien tot en ultrasone verjagers en insectenvallen. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Bestrijdingsmiddelen van BSI

Bio Services International (kortweg BSI) is een gerenommeerd merk op het gebied van ongediertebestrijding. Het bedrijf produceert en levert kwalitatieve bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte.

Het assortiment wordt gekenmerkt haar brede productgamma. Zo bestaat het aanbod uit onder andere meststoffen en plantverzorging, bestrijding en afweer, verzorging terras en vijver, huisdierenverzorging en zwembadonderhoud.

BSI is in 1995 in België opgericht door Jan Vermeulen. Door de jaren heen is BSI uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen. Inmiddels zijn de producten van BSI verkrijgbaar bij dealer in Nederland, België en Frankrijk.

De bestrijdingsmiddelen van BSI komen voort uit de eigen R&D afdeling. Zij werken voortdurend aan innovatieve en ecologische producten met aandacht voor technische en wettelijke aspecten. BSI beheerst alle bedrijfsprocessen zelf. Van productontwikkeling tot de productie en logistiek.

BSI muizengif

BSI heeft diverse soorten muizengif ontwikkeld. Er zijn verschillende lijnen van verkrijgbaar, namelijk:

  • BSI Generation
  • BSI Brodi Kill
  • BSI Flash

Elke productlijn is voorzien van een andere werkzame stof. Hierdoor heeft BSI vrijwel altijd een geschikte gifsoort in het assortiment die kan worden ingezet bij het verdelgen van muizen.

BSI Generation

De BSI Generation productlijn bestaat uit verschillende gifsoorten. Het vergif is verkrijgbaar in korrels, pasta of blokken. De gifsoort die het beste gebruikt kan worden verschilt per situatie. In vochtige ruimtes is de BSI Generation Block meestal het beste geschikt. In droge ruimtes kan BSI Generation Graintech of BSI Generation Pat worden ingezet.

De werkzame stof in de BSI Generation lijn is difethialon. Dit chemische middel is een coumarinederivaat die bij één opname al dodelijk kan zijn. In de praktijk eten muizen in kleine hoeveelheden waardoor meestal meerdere opnames nodig zijn om de muis te doden. Het grote voordeel van deze werkzame stof is dat er weinig kans is op aasschuwheid.

BSI Brodi Kill

De Brodi Kill van BSI is een lijn van gebruiksklaar lokaas op basis van geïmpregneerde tarwekorrels. Het muizengraan wordt geleverd in afgesloten zakjes. Deze zakjes hoeven niet opengemaakt te worden. De muizen zullen door het zakje heen knagen om bij het gif te komen. De korrels bevatten de werkzame stof brodifacoum. Hiervan is slechts een kleine hoeveelheid nodig om de muis te doden.

Al het muizengif van BSI is voorzien van een toelatingsnummer in zowel Nederland als België. Hierdoor zijn de biocide van BSI geschikt voor particulier gebruik. Wees bij het gebruik van rodenticide altijd voorzichtig en gebruik geen muizengif buitenshuis. Voor het veilig gebruik van muizengif is het aanbevolen om een lokaasdoos te gebruiken. BSI heeft verschillende lokaasdozen die geschikt zijn voor het gebruik van muizengif.

BSI Flash

BSI Flash is verkrijgbaar in pasta of in korrels. BSI Flash Grain en BSI Flash Paste komt meestal in een lokdoos. Hierdoor is de BSI Flash lijn ideaal voor klant-en-klaar gebruikt voor het bestrijden van muizen.

BSI Flash werkt op basis van alphachloralose. Deze werkzame stof werkt in op het centraal zenuwstelsel. Kleine zoogdieren, zoals muizen, verliezen hierdoor het bewustzijn. Wanneer er voldoende van het gif is opgenomen verlaagt het de lichaamstemperatuur waardoor het middel dodelijk is.

BSI muizenvallen en rattenvallen

BSI heeft chemische bestrijdingsmiddelen tevens een variërend aanbod muizenvallen en rattenvallen. In het assortiment zijn verschillende soorten vallen opgenomen, namelijk:

  • Muizen/rattenvangkooien
  • Traditionele vallen
  • Kantelvallen

BSI vangkooien voor ratten en muizen

De meest bekende muizenvangkooi van BSI is gemaakt van draadstaal. Dit is een metalen kistje waarin één of meerdere muizen kunnen worden gevangen. Doordat de vangkooien volledig zijn gemaakt van metaal zijn deze goed schoon te maken. Hierdoor blijven er geen geuren van mensen of muizen achter en kunnen deze vallen meerdere keren worden ingezet. Van deze muizenvangkooi is ook een vangkooi voor ratten gemaakt.

BSI heeft tevens een multi-muizenval en multi-rattenval. In deze inloopval kunnen meerdere muizen of ratten tegelijk worden gevangen. Met name bij een grote plaag is dit type vangkooi erg geschikt. In de vangkooien kan gebruik worden gemaakt van voedsel als lokmiddel of professioneel lokstof om muizen aan te trekken.

BSI traditionele muizenval en rattenval

BSI heeft zeer krachtige muizenklemmen en rattenklemmen ontwikkeld. Een aantal van deze vallen zijn van hout. Dit worden ook wel klassieke muizenvallen genoemd. Dit is een metalen beugel die op een houten plank is bevestigd. Op het moment dat een muis of rat het triggerplateau aanraakt slaat de klem met een noodgang om. Door de impact van de beugel is het plaagdier op slag dood.

Het nadeel van houten muizenvallen is dat deze lastig schoon te maken zijn. Hierdoor kunnen muizen aasschuw worden als ze de menselijke geur of de geur van doden muizen herkennen. Een goed alternatief voor een houten variant is een traditionele val gemaakt van kunststof. Een val van plastic werkt doorgaans net zo goed en is hygiënischer.

BSI kantelval

BSI heeft daarnaast een diervriendelijke muizenval ontwikkeld. Deze slimme muizenval heeft een kantelmechanisme om levende muizen te vangen. Muizen kunnen in de val worden geklopt door lokaas in de val te plaatsen. Wanneer een muis in de val loopt zal deze kantelen waardoor de deur sluit. De muizen kunnen vervolgens elders worden vrijgelaten.

BSI muizen- en ratten verjagers

BSI heeft diverse bestrijdingsmethoden ontwikkeld om muizen en ratten levend te vangen of te doden. Daarnaast bestaat het assortiment van BSI uit producten om ongedierte af te weren. De BSI MultiStop serie is onder andere ontwikkeld voor het verjagen van muizen en ratten.

De muizenverjagers en rattenverjagers van BSI werken op basis van ultrasoon geluid. Dit zijn toonhoogtes in dusdanig hoge frequenties dat deze voor sommige dieren vervelend zijn. Hierdoor zullen ze zo snel mogelijk ergens anders naar toe gaan om van het geluid af te zijn. Deze geluiden zijn voor het menselijk gehoor en de meeste grote huisdieren niet hoorbaar. Ultrasone geluiden kunnen ook worden ingezet voor het verjagen van vliegende insecten, kruipende insecten, vogels en knaagdieren.

BSI heeft verschillende ultrasone verjagers op de markt gebracht. Goed om te weten is dat er verschillen zitten in de frequenties en het bereik van het geluid. Voor het gebruik binnenshuis is de BSI MultiStop Mini of BSI Multistop Interior+ erg geschikt. Om buiten ongedierte te verjagen kan de BSI MultiStop Outdoor (Solar) worden ingezet. Deze heeft een groter bereik en laadt automatisch op door zonne-energie.

BSI insectenvallen

In het assortiment van BSI tref je tevens verschillende soorten insectenvallen. Met deze vallen kunnen verschillende soorten insecten worden gevangen, zoals: wespen, vliegen en muggen.

BSI Attract vliegenvallen

Voor het vangen van vliegen, muggen en andere vliegende insecten heeft BSI kant-en-klare vliegenvallen ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar als een vangpot en als vangzak. De BSI Attract vliegenvallen zijn met name geschikt om buiten te gebruiken. Beide zijn voorzien van een hengsel waaraan de val opgehangen kan worden.

BSI Attract vliegenvallen

De BSI Attract vliegenvallen worden standaard geleverd met onweerstaanbaar lokstof. Dit is een ecologische lokstof die in vallen kan worden gebruikt om verschillende soorten vliegende insecten mee aan te trekken.

BSI Attract wespenvallen

Speciaal tegen wespen heeft BSI Wasp Attract ontwikkeld. Dit is een serie met een wespenval en een wespenvangzak. Deze worden geleverd met aantrekkelijk lokstof waar wespen op afkomen. Daarnaast is er van de lokstof ook een navulling verkrijgbaar.

BSI insectenspray

Voor het bestrijden van insecten in huis heeft BSI verschillende soorten insectenspray. Deze zijn geschikt om zowel vliegende- als kruipende insecten mee te bestrijden.

BSI Stop Kruipende Insecten en Wespen

De BSI Stop Kruipende Insecten en Wespen is geschikt om een groot aantal soorten insecten mee uit te roeien. Het middel werkt tegen wespen maar is ook te gebruiken tegen zilvervisjes, mieren, pissebedden, kakkerlakken, vlooien of andere soorten kruipende insecten.

BSI Ecopur Flyspray

De BSI Ecopur Flyspray werkt vooral effectief tegen vliegende insecten. De spray werkt op basis van natuurlijk pyrethrum.  De werkzame stof zorgt ervoor dat de insecten snel sterven. Hierdoor ben je snel van de plaaginsecten af.

BSI insectenlampen

Voor het bestrijden van vliegende insecten zijn er van BSI tevens vliegenlampen verkrijgbaar. Deze kunnen worden ingezet om de plaaginsecten te verdelgen. De insectenlampen die BSI produceert maken gebruik van een UV-lamp om de insecten mee aan te trekken. Hierdoor werken de vliegenlampen van BSI zonder chemische hulpmiddelen.

BSI Insect Zap

De BSI Insect Zap insectenverdelger kan zowel binnen als buiten worden gebruikt om insecten te verdelgen.  De elektrische insectenverjager is erg zuinig en heeft een bereik die voldoende is voor een riante woonkamer.

BSI Mousti-Lum

De Mousti-Lum is de draagbare insectenlamp van BSI. De elektrische insectenverdelger kan worden opgeladen met een USB. Met een volle accu gaat de insectenlamp circa 20 uur mee. De Mousti-Lum is ideaal voor op vakantie of warme zomeravonden op het terras.

Bestrijdingsmiddelen van BSI bestellen?

Heb je last van plaagdieren? Bestel dan online alles wat je nodig hebt om de dieren te bestrijden. De bestrijdingsmiddelen van BSI zijn geschikt voor andere woningen, hotels, ziekenhuizen, kantoren, restaurants en winkels.

Bij Pestor bestel je zorgeloos alles wat je nodig hebt. Wij zijn officieel dealer van BSI. Onze bestrijdingsexperts zijn volledig op de hoogte van het volledige BSI assortiment. Wij adviseren je dan ook graag welke bestrijdingsmiddelen het beste kunnen worden ingezet in jouw situatie.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: