Muizenbestrijding van Protect Home

Protect Home is één van de meest bekende merken op het gebied van ongediertebestrijding. De muizengif van Protect Home is verkrijgbaar in granen, blokken en pasta. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Bestrijdingsmiddelen van Protect Home

Protect Home is sinds oktober 2016 onderdeel van SBM Life Science. Dit is een dochteronderneming van SBM company. Dit familiebedrijf is gevestigd in Frankrijk. Het bedrijf exploiteert wereldwijd diverse merken op het gebied van huis en tuin, gewasbescherming, aromatherapie en industriële productie.

De onderneming SBM Life Science heeft de focus op de tuinbranche. Haar doel is om producten te ontwikkelen die voldoen aan de steeds veranderende maatschappelijke eisen en milieu- en regelgeving.

Voorheen waren de producten bekend onder de naam Bayer Garden. Echter heeft het bedrijf Bayer het merk Bayer Garden afgestoten en een deel van het assortiment vernieuwd. Sindsdien zijn de ongediertebestrijdingsproducten verkrijgbaar onder de merknaam Protect Home. De producten gericht op de tuinbranche worden sindsdien verkocht onder het merk Protect Garden.

De producten van Bayer komen oorspronkelijk uit de professionele markt. Bayer is met name bekend geworden door landbouwgiffen. Met de kennis die hieruit is voortgekomen is het merk Bayer Garden ontstaan. Deze producten zijn geschikt voor particulier in huis en tuin.

De merken Protect Home en Protect Garden samen bieden een breed assortiment op het gebied van onkruid, mossen, schimmels, slakken, muizen, ratten en vliegende- en kruipende insecten.

Muizengif van Protect Home

Protect Home heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de markt voor muizengif. Het merk heeft verschillende lijnen gif ontwikkeld, namelijk:

  • Protect Home Broditec
  • Protect Home Frap
  • Protect Home Express

De verschillende soorten muizengif van Protect Home bevatten elk een ander soort werkzame stof. Daarnaast zijn de giffen verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals granen, blokken en pasta.

Protect Home Broditec

De muizen giffen in de productlijn Protect Home Broditec bevatten een zeer krachtige werkzame stof. Het middel brodifacoum kan na een enkele opname al werken. Protect Home Broditec is verkrijgbaar in twee vormen, namelijk: pasta en korrels.

De Broditec P-29F is een lokaaspasta. Het vergif is verpakt in sachets van 10 gram. Dit is precies de goede hoeveelheid voor een effectieve bestrijding. Het middel werkt met name effectief tegen huismuizen. De Broditec P-29F is verkrijgbaar onder de naam: Protect Home Broditec Pasta.

Broditec G-29 is lokaas op graanbasis. De muizenkorrels worden in kant-en-klaar gebruik geleverd in sachets van 25 gram. De muizenkorrels kunnen worden gebruikt in een lokaasdoos. In sommige consumenten verpakkingen wordt er een lokaasdoosje meegeleverd. De Broditec P-29F is verkrijgbaar onder de naam: Protect Home Broditec Granen.

Uniek aan het Broditec muizengif is de FLUO-NP-technologie. Deze technologie maakt de keutels van muizen fluoriserend. Zodoende kan met een UV-lamp de muizenactiviteit worden gemonitord en geanalyseerd.

Protect Home Frap

De Protect Home Frap is de meest uitgebreide productlijn met verschillende soorten muizengif. Het gif in de Frap serie bevat de werkzame stof difethialon. Dit middel onderdrukt het stollen van het bloed. Dit zorgt ervoor dat muizen na enkele dagen sterven aan interne bloedingen. Het voordeel van dit gif is dat de de muis van binnenuit opdroogt. Hierdoor gaan de dode muizen niet rotten en stinken. De Protect Home Frap serie is verkrijgbaar in granen, blokvorm en als pasta.

De Protect Home Frap Soft Block is muizengif in pastavorm. Het bestrijdingsmiddel is verkrijgbaar in sachets van 10 gram. De professionele formulering zorgt ervoor dat de muizenpasta goed blijft in vochtige ruimtes.

De Protect Home Frap Block is een kant-en-klare lokaasblok voor bestrijding van muizen in huis. De vorm is aangepast aan het knaagpatroon van muizen. Hierdoor is het middel aantrekkelijk om aan te knagen. De Frap Blocks zijn bestand tegen vocht en schimmel. De muizenblokken kunnen hierdoor worden ingezet in zowel vochtige als droge omgevingen.

De Protect Home Frap Granenmix zijn effectieve muizenkorrels. De granen worden geleverd in gesloten portieverpakkingen. Hierdoor blijft het muizengif langer goed. De zakjes hoeven niet opent te worden. Muizen knagen namelijk door de verpakking heen om bij het gif te komen. Protect Home Granenmix is gemaakt voor gebruik in droge ruimtes en werkt zeer effectief tegen huismuizen.

Protect Home Express

Protect Home Express is een muizenmiddel in de vorm van een pasta. De muizenpasta is voorzien van de werkzame stof alfachloralose. Dit is een slaapmiddel. Wanneer muizen van het middel eten zal de hartslag worden verlaagd. Hierdoor vallen de muizen in slaap. De verlaging van de lichaamstemperatuur zorgt ervoor dat muizen uiteindelijk sterven. Protect Home Express is een diervriendelijk muizengif omdat muizen niet onnodig lijden.

Bij het gebruik van muizengif is het aanbevolen om gebruik te maken van een lokaasdoosje. Zo voorkom je dat kinderen en/of (huis)dieren bij het gif kunnen komen. Wanneer het gif wordt ingenomen bestaat er de kans dat dieren ziek worden en vervolgens overlijden. Gebruik biocide daarom altijd veilig! Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Hierop vind je de meest recente informatie om het muizengif veilig in te zetten.

Muizenvallen van Protect Home

Het assortiment voor het bestrijden van muizen reikt verder dan alleen muizengif. Zo heeft Protect Home tevens verschillende soorten muizenvallen op de markt gebracht.

De meest populaire muizenval van Protect Home is de Victor muizenklem. Uniek aan deze houten muizenval is dat er geen lokaas nodig is. Het geel pedaal bevat geur waar muizen op af komen. Het sluitmechanisme heeft een hoge slagkracht en de Victor muizenval is steeds opnieuw inzetbaar.

Naast de traditionele muizenval heeft Protect Home nog andere muizenvallen voor een dodende bestrijding. Zo is er een plastic muizenval met precisie impact technologie. Deze muizen maakt op een effectieve en humane manier de muis dood. Ook de muizenval Catch&Kill zorgt voor een snelle en pijnloze afronding. Deze tunnel val werkt als een soort guillotine. Een andere effectieve manier om muizen te bestrijden is de elektronische val van Protect Home. Deze geeft de muis een elektrische schok, waardoor de muis snel en vrijwel pijnloos het leven laat.

Bestrijdingsmiddelen van Protect Home bestellen?

Wil je zelf muizen bestrijden? Met de producten van Protect Home kun je eenvoudig zelf te werk gaan. De producten zijn ontwikkeld om thuis en in de tuin ingezet te worden.

Bij Pestor vind je vrijwel alle bestrijdingsmiddelen van Protect Home. Ben je benieuwd welk product je het beste kunt inzetten in jouw situatie? Onze bestrijdingsexpert adviseren je graag over het assortiment van Protect Home.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: