Muizenwering en rattenwering van Raxit

Het Deense merk Raxit is bekend geworden door de effectieve muizenwering en rattenwering. De deurstrips van Raxit zijn uitermate geschikt om ongedierte buiten de deur te houden. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Muizenwering en rattenwering van Raxit

Raxit is een Deens familiebedrijf dat wereldwijd geroemde strips maakt om ongedierte buitenshuis te houden. De missie van Raxit is om bedrijven en consumenten te helpen bij het bestrijden van ongedierte zonder chemicaliën die mens, dier en het milieu kunnen beschadigen.

Het bedrijf bevindt zich iets ten noorden van Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht in 2017 na al jaren ervaring op te hebben gedaan in hygiene management in supermarkten, voedingsbedrijven, farmaceutische industrie en restaurants. Dat hygiëne juist voor deze bedrijven zo belangrijk is was de basis voor de Raxit deurstrips.

Het succes van Raxit zit hem niet alleen in de effectiviteit van de deurstrips. Ook duurzaamheid is iets wat de klanten van Raxit erg belangrijk vinden. Dat het bedrijf minimaal negatieve invloed heeft op het milieu is dan ook iets wat veel klanten van het bedrijf aanspreekt.

Raxit deurstrips

Om maar met de deur in huis te vallen: normale deurstrips werken niet tegen muizen, en ook niet tegen ratten. Dit zijn namelijk knaagdieren en knagen met gemak door diverse huis-tuin-en-keuken deurstrips heen. De deurstrips van Raxit daarentegen zijn speciaal ontworpen om ongedierte buiten de deur te houden. De rubbere strip bevat een laag van metaal waar de tanden van muizen en ratten niet doorheen kunnen knagen, zo houd je de beesten écht buiten de deur.

De deurstrips zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maak je hier echter niet te druk om. De strips zijn namelijk makkelijk aan te passen aan de grootte van jouw deur. Met een ijzerzaagje zaag je de strip gemakkelijk op maat, waarna je hem kunt bevestigen op elke reguliere deur.

Raxit producten bestellen?

Je huis beschermen tegen ongedierte? Altijd een goed idee. Bestel de muizenwering producten en rattenwering producten van Raxit bij Pestor. Dan geniet je van een snelle levering, 30 dagen retourrecht én een discrete verzending. Zo weten de buren en de bezorger niet dat je last hebt van muizen of ratten.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: