Bestrijdingsmiddelen van Luxan

Luxan is één van de oudste merken op het gebied van bestrijdingsmiddelen tegen plaagdieren. Het assortiment bestaat onder andere klemmen, vallen en verschillende soorten spray om plaagdieren te bestrijden. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Plaagdieren bestrijden met Luxan

Of je nu last hebt van muizen, ratten, insecten, schimmels, onkruid of aanslag, Luxan heeft hoogstwaarschijnlijk een oplossing voor je probleem. Het bedrijf richt zich niet alleen op plaagdieren, maar heeft voor bijna alle soorten ongedierte en organische een product.

De producten van Luxan staan bekend om hun snelle en effectieve aanpak. Alle producten van het merk voldoen aan de zware normen die daarvoor gelden. Wanneer je een product van Luxen koopt weet je dus dat het een goed product is wat aan alle eisen voldoet. Daarnaast voldoen alle productenen aan de daarvoor geldende milieurichtlijnen.

Luxan werd net als Edialux in 2014 onderdeel van de internationale Pelsis Group. De Pelsis Group heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en produceert toonaangevende producten en merken voor specialistische markten, zoals ongediertebestrijding. Alle merken die vallen onder de Pelsis Group hebben echter een paar dingen gemeen: betrouwbaarheid, kwaliteit en uitgebreide klantondersteuning staan voorop.

Luxan tegen muizen en ratten

Het assortiment van Luxan is erg breed, zo zijn ook de producten die het merk produceert tegen muizen en ratten ook erg verschillend.

Muizenvallen en rattenvallen van Luxan

Luxan produceert diverse vallen om effectief muizen en ratten te bestrijden. Zo kun je naast de klassieke, houten muizenval ook kiezen uit diverse muizenvallen van kunststof. Voor ratten produceren zij ook rattenvallen van kunststof. Deze vallen zijn vaak beter omdat ze makkelijk schoon te maken zijn. Zo gebruik je ze met gemak nog een paar keer. De vallen van hout nemen al snel de geur van dode muizen of ratten aan waardoor de andere dieren zich snel zullen bedenken.

Diervriendelijke muizenvallen en rattenvallen van Luxan

Naast vallen met een fatale afloop heeft Luxan ook diervriendelijke muizenvallen en diervriendelijke rattenvallen op de markt gebracht. Deze levende vallen zijn voorzien van een zogenaamde one-way-door. De dieren kunnen er wel in, maar er niet meer uit.

Het grootste voordeel van deze diervriendelijke vallen is dat je vaak meerdere dieren in één keer kunt vangen. Controleer de val echter wel altijd regelmatig en laat de beestjes meteen vrij. Zo voorkom je dat ze sterven van de stress of honger.

Luxan muizengif

Er zijn verschillende soorten muizengif van het merk Luxan op de markt. Zo omvat de giflijn onder andere de Brodilux Pasta (op basis van brodifacoum), Sorkil Bloc (op basis van difenacum) en Tomorin (met de werkzame stof alfachloralose).

Deze gif soorten worden verpakt in diverse vormen. Zo produceert Luxan gif in de vorm van graan, maar ook gifblokken en gifpasta worden door het merk op de markt gebracht. Elke soort heeft zijn voordelen, zo is graan ideaal voor in vooral droge ruimtes terwijl je blokken en pasta ook goed kunt inzetten in vochtige ruimtes.

Luxan lokdoosjes

Naast giffen en muizenvallen produceert het merk ook zijn eigen muizenlokdoosjes en rattenlokdozen. Deze kun je gebruiken om het gif of een val in te plaatsen. Door een lokdoosje te gebruiken kunnen kinderen en huisdieren minder snel bij het gif of de klem komen. De risico’s worden hierdoor beperkt, maar het is belangrijk dat je goed op blijft letten. Een ander voordeel van lokdoosjes is dat uit onderzoek is gebleken dat klaagdieren in een lokdoosje eerder geneigd zijn om van gif of lokaas te eten. De pakkans wordt dus een stuk groter.

Luxan tegen insecten

Het brede aanbod van Luxan bestaat tevens uit bestrijdingsmiddelen tegen insecten. Of je nu last hebt van muggen, vliegen, wespen een andere insectensoort. Luxan heeft vrijwel altijd een middel om de insecten mee te bestrijden.

Luxan insectenvallen

In het assortiment van Luxan tref je tevens verschillende soorten insectenvallen. Met deze vallen kunnen verschillende soorten insecten worden gevangen, zoals: wespen, vliegen en muggen. Afhankelijk van het soort insect en de situatie is er altijd een geschikte insectenval of vangzak van Luxan verkrijgbaar. Daarnaast heeft Luxan krachtlog lokstof ontwikkeld om insecten mee in de val te lokken.

Luxan insectenspray

Het insectenspray van Luxan is erg effectief om insecten in huis mee te bestrijden. Luxan heeft verschillende soorten spray ontwikkeld. Deze is geschikt om zowel vliegende- als kruipende insecten mee te bestrijden.

Luxan insectenspray is verkrijgbaar in een spuitbus en wordt doorgaans geleverd met een spuitlans. Hiermee zijn ook lastig bereikbare plekken met de anti-insectenspray te bereiken. Daarnaast heeft Luxan ook spray verkrijgbaar tegen luizen en witte vliegen.

Luxan insectenverjagers

Insecten kunnen in huis voor veel overlast zorgen. Aangezien ze soms in vele getale aanwezig zijn is het vangen van de plaaginsecten onbegonnen werk. Met een speciale insectenverjager kunnen ultrasone geluiden worden geproduceerd. Deze hoge geluidstonen zijn voor het menselijk gehoor niet waarneembaar maar voor insecten bijzonder vervelend. Dit zorgt ervoor dat de insecten worden geforceerd om een andere schuil- en verblijfplaats te zoeken.

Luxan muggenstekker

Tijdens warme zomernachten kunnen muggen en andere insecten de nachtrust verstoren. Luxan heeft met de Elizan Muggenstekker een daadkrachtige oplossing tegen vervelende onruststokers. De stekker gaat in het stopcontact en zorgt voor de verspreiding van de werkzame vloeistof.  Deze zorgt ervoor dat de insecten worden verjaagd.

Luxan vliegenstrips

Kleine insecten kunnen veel overlast veroorzaken bij kamerplanten. Als oplossing tegen deze plaaginsecten heeft Luxan verschillende vliegenstrips. Deze zijn voorzien van een plakkerige substantie. Hierdoor blijven de insecten plakken zodra ze tegen de kleefplaat aanvliegen. Het middel heeft een langdurige werking.

Producten van Luxan bestellen

Klaar om je ongedierteprobleem aan te pakken? Bestel dan producten van Luxan bij Pestor. We sturen de producten snel naar je op en je hebt tot wel 30 dagen de tijd om te retourneren. Daarnaast verpakken wij al onze verzendingen discreet, zo is nergens reclame op de doos te zien.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: