Muizen- en rattenbestrijding van Unpest

Unpest biedt een breed assortiment van bestrijdingsproducten tegen ratten en muizen. De bestrijdingsmiddelen zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Muizen en ratten bestrijdingsmiddelen van Unpest

Unpest is het eigen label van Pestor waaronder kwalitatief hoogstaande producten tegen muizen en ratten worden verkocht. Alle producten worden uitgebreid getest en gekeurd alvorens ze onder dit label op de markt worden gebracht. Wanneer je producten van dit label besteld weet je dus zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Het assortiment van Unpest bestaat uit verschillende producten tegen plaagdieren. Zo kun je bij dit label terecht om muizen of ratten te vangen, maar ook om ze te weren uit je woning. Het assortiment is erg divers, maar je kunt er altijd vanuit gaan dat het kwalitatief hoogstaand is en je helpt bij het bestrijden van ongedierte.

Muizenvallen en rattenvallen van Unpest

Onder het kwaliteitslabel Unpest worden diverse muizenvallen verkocht. Het assortiment bestaat vooral uit diervriendelijke muizenvallen, maar ook zijn er enkele fatale muizenvallen onder het merk verkrijgbaar.

Unpest diervriendelijke ratten- en muizenvallen

De diervriendelijke muizenvallen en diervriendelijke rattenvallen van Unpest worden getest op effectiviteit. Als je deze diervriendelijke vallen in huis haalt kun je er vanuit gaan dat de dieren op een zo diervriendelijk mogelijke wijze worden gevangen en ze zo min mogelijk leed ervaren.

De meeste diervriendelijke vallen van het merk Unpest werken door middel van een one-way-door. Dit is een ingang waarbij de muizen of ratten wel naar binnen kunnen, maar niet meer naar buiten. Lees voor de juiste toepassingen van de producten altijd de productbeschrijving aandachtig door.

Unpest ratten- en muizenvallen

Naast diervriendelijke muizenvallen worden er ook muizenvallen en rattenvallen onder de merknaam verkocht met een fatale afloop. Van deze vallen kun je er van uitgaan dat de producten goed getest zijn op kracht van de beugel zodat het ongedierte vrijwel altijd direct dood is zonder langdurig en onnodig leed te ervaren.

Unpest muizenlokdoosjes en rattenlokdozen

Muizenlokdoosjes en rattenlokdozen worden ingezet bij het bestrijden van muizen en ratten. In het lokdoosje kun je een klem of muizengif plaatsen. Check hierbij wel altijd goed welk lokdoosje je neemt, ze hebben namelijk niet allemaal dezelfde toepassing.

Lokdoosjes hebben als grootste voordeel dat je het gif of de val kunt afschermen voor bijvoorbeeld huisdieren en kleine kinderen. Zo beperk je de risico’s, maar blijf altijd goed opletten. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat lokdoosjes zoals die van Unpest ervoor zorgen dat muizen en ratten eerder van je lokaas of muizengif willen eten. Ze voelen zich namelijk een stuk meer op hun gemak in een afgesloten ruimte zoals een lokdoosje.

Ongediertewering van Unpest

Naast diverse producten om je bestaande ongedierteprobleem aan te pakken, bestaat het assortiment van dit label ook uit diverse producten om muizen te weren of ratten te weren. Met producten van Unpest om muizen te weren zorg je ervoor dat je woning muis en rat-proof wordt en het ongedierte je woning niet kan binnendringen.

Anti-muizen en ratten producten van Unpest bestellen?

De producten onder het kwaliteitslabel Unpest bestel je gemakkelijk en snel via onze eigen webshop. Hier heb je naast een snelle levering, vaak gratis verzending en 30 dagen retourgarantie ook de garantie dat de producten discreet worden geleverd. Dit houdt in dat nergens op de doos reclame te zien is.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: