Bestrijdingsmiddelen van KB Home Defense

Het assortiment van KB Home Defense bestaat uit verschillende bestrijdingsmiddelen tegen muizen, ratten, insecten en andere plaagdieren. Van vallen tot ultrasone verjagers. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Bestrijdingsmiddelen van KB Home Defense

KB Home Defense is al meer dan 50 jaar een gerenommeerd merk in ongediertebestrijding. In het begin richtte KB Home Defense zich vooral op Zuid-Europa, maar de laatste jaren is het merk ook overgewaaid naar België en Nederland.

KB Home Defense vindt dat jouw woning een plek moet zijn waar je je thuis voelt en je geen zorgen hoeft te maken over ongedierte. Daarom produceren zij producten waarmee je jouw huis kunt beschermen tegen diverse soorten ongedierte, waaronder muizen en ratten. KB Home Defense biedt professionele middelen voor iedereen die zelf de strijd aan wil gaan met ongedierte.

Het bedrijf en zijn producten staan bekend om hun doeltreffendheid en de hoge kwaliteit van de producten. Het assortiment bestaat uit verschillende producten tegen ongedierte, waaronder muizengif, vallen en ultrasone verraders.

KB Home Defense tegen muizen

In ons assortiment vind je diverse producten van KB Home Defense tegen muizen. Deze producten staan bekend om hun kwaliteit en doeltreffendheid.

KB muizengif

Het muizengif van KB Home Defense is een van de meest verkochte producten tegen muizen. Er zijn verschillende soorten muizengif van het merk verkrijgbaar, waarin het meeste onderscheid zit in de vorm van het muizengif.

Muizenkorrels

De muizenkorrels van KB Home Defense zijn muizengranen geïmpregneerd met vergif. Muizengraan heeft als grote voordeel dat muizen het erg aantrekkelijk vinden. Daarnaast is dit gif al erg droog en dit maakt het uitstekend geschikt om in te zetten in droge omgevingen. Het droogt namelijk niet uit.

De meest bekende muizengranen van KB Home Defense zijn Generation Grain’Tech en Magik Grain. Deze verschillen van elkaar door de werkende stoffen van het gif. Generation Grain’Tech bevat het muizengif difethialon, deze stof doodt de muizen pas na enkele dagen waardoor de andere muizen geen argwaan krijgen bij het gif. Het Magic Grain bevat het muizengif alfachloralose. Dit muizengif is erg sterk en doodt de muizen bijna altijd al binnen 24 uur na inname.

Muizenpasta

Wil je muizen bestrijden in een vochtige ruimte? Zoals de badkamer, een vochtig schuurtje of onder de vloer waar veel vocht onder zit? Dan kun je beter muizenpasta gebruiken dan muizengraan. Muizenpasta kan namelijk veel beter tegen vocht dan het gif in graan.

De muizenpasta van KB kan worden onderscheden in Generation Pat’ en Magik Paste. Net als bij de KB muizenkorrels kan ook hier onderscheid gemaakt worden in de gifsoort. KB Generation Pat’ bevat het muizengif difethialon waaraan de muizen pas enkele dagen na inname sterven aan interne bloedingen. De Magik Paste bevat alfachloralose waaraan de muizen veel sneller sterven. Hierdoor krijgen de muizen wel eerder argwaan van het gif dan bij difethialon.

KB muizenvallen

De muizenvallen van KB Home Defense die je in ons assortiment kunt vinden staan bekend om hun hoge kwaliteit. De muizenvangkooien zijn gemaakt van gegalvaniseerd metaal waardoor je deze binnen én buiten kunt gebruiken. Daarnaast zijn het echt oerdegelijke muizenvallen, waardoor ze bij normaal gebruiken tot wel jaren meegaan.

KB muizenverjagers

De innovatieve muizenverjagers van KB zenden onwijs hoge geluidsfrequenties uit die onhoorbaar zijn voor mensen en de meeste huisdieren (behalve natuurlijk knaagdieren). Muizen (en ratten) ergeren zich echter mateloos aan deze trillingen en zullen deze ruimtes erg onaantrekkelijk gaan vinden. Het enige wat je hoeft te doen is dit apparaat in het stopcontact steken en klaar is Kees!

Zorg er echter wel altijd voor dat je alle voedselresten goed opruimt zodat de ruimte echt onaantrekkelijk wordt. Daarnaast kunnen de geluidsgolven niet door vast materiaal heen. Muren, plafonds, vloeren en meubels houden de geluidsgolven tegen waardoor het minder goed werkt.

KB muizenwering

Net zo belangrijk als het bestrijden van de muizen is het voorkomen dat nieuwe muizen je woning kunnen binnendringen. Ook hiervoor produceert KB Home Defense kwalitatief hoge producten, waaronder stootvoegroosters die je spouwmuur afsluiten van buiten zodat muizen en ratten je woning niet kunnen binnendringen.

KB Home Defense tegen ratten

Naast muizen zijn ook de ratten niet veilig voor producten van KB Home Defense. Het assortiment voor ratten verschilt lichtelijk van het assortiment voor muizen. Het is sinds enkele jaren namelijk in Nederland verboden voor consumenten om rattengif in te zetten. Om deze reden is rattengif in Nederland niet meer in het assortiment van KB Home Defense. Wel is rattengif hetzelfde als muizengif, maar ook dit mag je niet zomaar gebruiken om ratten te bestrijden.

KB rattenvallen

De rattenvallen van KB Home Defense die je in ons assortiment kunt vinden staan bekend om hun echt degelijke kwaliteit. Het product is gefabriceerd van gegalvaniseerd staal en dat merk je echt. Dit staal is bestand tegen verschillende weersinvloeden waardoor je de rattenvangkooi ook makkelijk buiten kunt gebruiken om ratten te vangen.

KB rattenverjagers

De ultrasone rattenverjagers van KB Home Defense werken tegen ratten én muizen. Deze apparaten steek je in het stopcontact, waarna ze een ultra hoge geluidsfrequentie uitzenden. Deze tonen zijn voor mensen en de meeste huisdieren onhoorbaar. Alleen kleine knaagdieren kunnen dit geluid horen en storen zich er mateloos aan.

Het is wel belangrijk dat je de rest van de ruimte ook aantrekkelijk maakt voor de ratten. Ruim dus eens goed op en verwijder alle mogelijke bronnen voor voedsel. Houd er daarnaast rekening mee dat de geluidsgolven niet door muren, plafonds, vloeren en andere objecten heengaan.

KB rattenwering

Wil je voorkomen dat je opnieuw last krijgt van ratten? KB Home Defense produceert verschillende producten om ratten te voorkomen. Bijvoorbeeld de stootvoegroosters, waarmee je de kleine openingen tussen het metselwerk kunt afsluiten zonder de ventilerende functie van deze openingen te stoppen. De roostertjes bevatten namelijk gaatjes waardoor de spouwmuur nog kan ventileren, terwijl ratten en muizen niet naar binnen kunnen.

KB Home Defense tegen insecten

KB Home Defense heeft tegen insecten verschillende bestrijdingsmiddelen op de markt gebracht. Hiermee biedt KB Home Defense een oplossing voor het bestrijden van insecten in vrijwel elke situatie.

KB insectenvallen

In het assortiment van KB Home Defense vind je verschillende soorten insectenvallen. Voor de overlast van insecten in de tuin en op andere plekken buiten het huis is de vliegenval en wespenval het meest effectief. Beide zijn voorzien van een pesticidevrije lokstof. Dit zorgt ervoor dat muggen, vliegen, wespen en andere vliegende insecten worden aangetrokken in de val.

Voor het vangen van vliegen in huis heeft KB Home Defense tevens de oplossing. Zo is er voor fruitvliegjes en andere kleine insecten een speciale fruitvliegjesval. Daarnaast is er van KB Home Defense een vliegenvanger. Deze is geschikt om vliegen bij het raam en de vensterbank te bestrijden.

KB insectenspray

KB Home Defense heeft voor diverse sprays ontwikkeld voor het bestrijden van plaaginsecten. Alle anti-insectenspray is verkrijgbaar in een spuitbus en is direct klaar voor gebruik.

Voor het bestrijden van wespen kan de KB Home Defense wespenspray worden gebruikt. De werkzame stof zorgt voor een snelle verdelging van de wespen. Daarnaast werkt het middel ook tegen kruipende insecten.

Vliegen, muggen en andere vliegende insecten laten zich het beste verdelgen met de KB Home Defense vliegen- en muggenspray. Het middel is eenvoudig in gebruik en is binnen enkele minuten al werkzaam.

Als één van de eerste aanbieders op de markt heeft KB Home Defense het voor elkaar gekregen om een pesticidevrije insectenspray te ontwikkelen. Dit middel is vrij van schadelijke stoffen. De spray zorgt ervoor dat het insect geïmmobiliseerd wordt en vervolgens sterft.

Producten van KB Home Defense bestellen

Wil je producten van KB Home Defense bestellen? Uitstekende keuze! Pestor levert deze producten graag aan je. Als officieel dealer van KB Home Defense kun je van ons goede retourvoorwaarden verwachten, daarnaast bieden we je een snelle levering en discrete verzending. Heb je een vraag? Onze bestrijdingsprofessionals helpen je graag bij alle vragen over KB producten of over het bestrijden van muizen of ratten.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: