Ongediertebestrijding van Edialux

Edialux biedt milieuverantwoorde oplossingen voor het bestrijden van muizen en ratten. Het merk is bekend van de Sorkil bestrijdingsmiddelen tegen knaagdieren. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Edialux Topscore Spray

Filter

Effectieve bestrijding met Edialux

Edialux is een van oorsprong Belgisch bedrijf waarvan de Nederlandse tak in 1989 is opgericht. Het bedrijf richt zich op huis- en tuinproblemen van consumenten. De focus ligt hierbij op duurzaamheid. Edialux wil geen producten leveren die een onverantwoorde belasting op het milieu hebben.

Het assortiment van Edialux is erg breed. Het bedrijf levert en produceert onder andere producten voor het bestrijden van ratten en muizen, insecten, mollen, vogelwering en tuinieren. Of je nu een vliegenval of wondafdekmiddel voor je boom zoekt, Edialux levert er een ecologisch verantwoorde variant van.

Edialux werd in 2014 onderdeel van de internationale Pelsis Group. Hoewel dit voor het bedrijf een grote stap is geweest, merkt de consument hier vrijwel niets van. De producten voor consumenten blijven namelijk gewoon bestaan onder het merk Edialux.

Pelsis is een wereldwijd aanbieder van diverse merken. Het bedrijf, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, ontwikkelt uitstekende merken voor gespecialiseerde markten. Waaronder insectenbestrijding, vogelwering en hygiëne oplossingen voor sanitaire ruimten. Daarnaast bieden ze nu dus ook producten tegen andere soorten ongedierte aan, waaronder muizen en ratten.

Muizen en ratten bestrijden met Edialux

In onze webshop vind je producten van Edialux voor muizen bestrijding en ratten bestrijding. Hiermee kun je je woning ontoegankelijk maken voor muizen en ratten en een plaag in je woning voorkomen. De bestrijding kan bestaan uit verschillende technieken, zoals het vangen, doden of weren van plaagdieren.

Muizen- en rattenval

Edialux heeft een elektrische val op de markt gebracht. Deze is geschikt voor het vangen van muizen en ratten. De val is met name populair doordat deze voor verschillende situaties geschikt is. Zo kan de elektrische val in het stopcontact worden aangesloten. Daarnaast is het ook mogelijk om batterijen te gebruiken. Hierdoor kun je deze op vrijwel alle plekken in huis gebruiken.

Woelrattenkoker

Voor het bestrijden van woelratten of woelmuizen in de tuin is er van Edialux een speciale woelrattenkoker verkrijgbaar. Deze val is een diervriendelijke oplossing om woelratten, woelmuizen en zelfs mollen mee te vangen. Zo voorkom je dat het gazon om zeep wordt geholpen.

Weringskit tegen muizen en ratten

Met de anti-muizenkit of muisstop weringspasta voorkom je dat muizen of ratten door kleine gaten en kieren je woning of pand kunnen binnendringen. Deze gaten en kieren moet je écht niet onderschatten, muizen kunnen zich vanwege hun flexibele skelet namelijk door gaten van slechts een halve centimeter bewegen. Een muizenprobleem zit dus letterlijk in een klein hoekje. Kleine ratten kunnen ook met gemak door een kleine opening naar binnen.

De anti-muizenkit van Edialux wordt geleverd in een handige tube die je in een kitspuit kunt plaatsen. Hiermee kun je het erg nauwkeurig aanbrengen in de kieren en gaten die je wil. De kit is echter niet geschikt voor gaten nabij een warmtebron, in dat geval kun je beter staalwol gebruiken.

Ga nooit met normale siliconenkit aan de slag. Dit lijkt een goede oplossing, maar muizen en ratten zijn knaagdieren en knagen hier met gemak doorheen. De weringspasta van Edialux bestaat uit een speciale substantie die zacht van binnen blijft, knaagdieren willen hier niet doorheen knagen en zullen hun heil elders zoeken.

Insecten bestrijden met Edialux

Als toonaangevend merk op het gebied van het bestrijden van plaagdieren heeft Edialux tevens producten voor het bestrijden van insecten. Afhankelijk van het soort insect is er van Edialux vrijwel altijd een product verkrijgbaar om het insect mee te verdelgen.

Edialux Topscore spray

De Topscore spray van Edialux is een effectief middel om een hele insectenfamilie in één keer mee uit te groeien. Deze is uitermate geschikt voor het verdelgen van vliegende insecten, zoals muggen, vliegen en motten. Voor wespen en kruipende insecten is een aparte spray verkrijgbaar. De Edialux Topscore spray heeft een snelle werking en een langdurig effect.

Edialux insectenlamp

Edialux heeft als één van de eerste aanbieders op de markt een designlamp ontwikkeld voor het bestrijden van insecten. De insectenlamp werkt op basis van UV licht om vliegende insecten mee aan te trekken. De kleefplaat zorgt ervoor dat de insecten blijven plakken. Deze methode zorgt ervoor dat de lamp kan worden gebruikt in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt.

Voor zomeravonden in de tuin of op de camping heeft Edialux tevens een insectenlamp ontwikkeld op batterijen. Deze is voorzien van een spanningsrooster die ervoor zorgt dat de vliegende onruststokers worden geëlektrocuteerd.

Voor het verdelgen van insecten in huis heeft Edialux een speciale insectenverdelger. Net zoals bij een insectenlamp maakt dit apparaat gebruik van UV-lichtstralen om vliegen, muggen en andere vliegende insecten mee aan te trekken. Het apparaat maakt tevens gebruik van een spanningsplaat om de insecten direct te doden zodra ze de verdelger invliegen.

Edialux insectenverjager

Voor het verjagen van insecten heeft Edialux een effectieve insectenverjager in het assortiment. Deze is met name geschikt voor het gebruik in huis. Het apparaat kan in het stopcontact worden geplaatst. Vervolgens produceert het ultrasoon geluid. Deze hoge tonen zijn voor het menselijk gehoor niet waarneembaar. Insecten en andere plaagdieren kunnen niet tegen dit geluid waardoor ze een andere verblijfplaats zullen zoeken.

Edialux GreenChoice

GreenChoice is de nieuwste lijn van Edialux. De producten waren voorheen verkrijgbaar onder het label GreenProtect. Edialux GreenChoice zijn duurzame producten gericht op het maken van een groene keuze. Onder GreenChoice zijn onder andere kleermottenvallen, kamerplanten insectenvallen, vliegenval raamstickers, gele lijmplaten en fruitvliegjesvallen verkrijgbaar.

Producten van Edialux bestellen

Producten van Edialux bestel je gemakkelijk en snel in de webshop van Pestor. Wanneer je de producten bij Pestor bestelt geniet je van een snelle levering en discrete levering. Wij verpakken de producten namelijk altijd in dozen waarop geen reclame te zien is. Zo weten de buurman en de bezorger niet dat je last hebt van plaagdieren.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: