Ongediertebestrijding van Edialux

Edialux biedt milieuverantwoorde oplossingen voor het bestrijden van muizen en ratten. Het merk is bekend van de Sorkil bestrijdingsmiddelen tegen knaagdieren. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Edialux voor muizen- en rattenbestrijding

Edialux is een van oorsprong Belgisch bedrijf waarvan de Nederlandse tak in 1989 is opgericht. Het bedrijf richt zich op huis- en tuinproblemen van consumenten. De focus ligt hierbij op duurzaamheid. Edialux wil geen producten leveren die een onverantwoorde belasting op het milieu hebben.

Het assortiment van Edialux is erg breed. Het bedrijf levert en produceert onder andere producten voor het bestrijden van ratten en muizen, insecten, mollen, vogelwering en tuinieren. Of je nu een vliegenval of wondafdekmiddel voor je boom zoekt, Edialux levert er een ecologisch verantwoorde variant van.

Edialux werd in 2014 onderdeel van de internationale Pelsis Group. Hoewel dit voor het bedrijf een grote stap is geweest, merkt de consument hier vrijwel niets van. De producten voor consumenten blijven namelijk gewoon bestaan onder het merk Edialux.

Pelsis is een wereldwijd aanbieder van diverse merken. Het bedrijf, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, ontwikkelt uitstekende merken voor gespecialiseerde markten. Waaronder insectenbestrijding, vogelwering en hygiëne oplossingen voor sanitaire ruimten. Daarnaast bieden ze nu dus ook producten tegen andere soorten ongedierte aan, waaronder muizen en ratten.

Muizenwering en rattenwering van Edialux

In onze webshop vind je vooral producten van Edialux voor muizenwering en rattenwering. Hiermee kun je je woning ontoegankelijk maken voor muizen en ratten en een plaag in je woning voorkomen. Wering bestaat uit diverse technieken om je woning ontoegankelijk te maken, een daarvan is een speciale kit tegen muizen en ratten.

Kit om muizen en ratten te weren

Met de anti-muizenkit of muisstop weringspasta voorkom je dat muizen of ratten door kleine gaten en kieren je woning of pand kunnen binnendringen. Deze gaten en kieren moet je écht niet onderschatten, muizen kunnen zich vanwege hun flexibele skelet namelijk door gaten van slechts een halve centimeter bewegen. Een muizenprobleem zit dus letterlijk in een klein hoekje. Kleine ratten kunnen ook met gemak door een kleine opening naar binnen.

De anti-muizenkit van Edialux wordt geleverd in een handige tube die je in een kitspuit kunt plaatsen. Hiermee kun je het erg nauwkeurig aanbrengen in de kieren en gaten die je wil. De kit is echter niet geschikt voor gaten nabij een warmtebron, in dat geval kun je beter staalwol gebruiken.

Ga nooit met normale siliconenkit aan de slag. Dit lijkt een goede oplossing, maar muizen en ratten zijn knaagdieren en knagen hier met gemak doorheen. De weringspasta van Edialux bestaat uit een speciale substantie die zacht van binnen blijft, knaagdieren willen hier niet doorheen knagen en zullen hun heil elders zoeken.

Producten van Edialux bestellen

Producten van Edialux bestel je gemakkelijk en snel in de webshop van Pestor. Wanneer je de producten bij Pestor bestelt geniet je van een snelle levering en discrete levering. Wij verpakken de producten namelijk altijd in dozen waarop geen reclame te zien is. Zo weten de buurman en de bezorger niet dat je last hebt van muizen of ratten.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: