De beste muizengiffen van 2023

Terug naar Blog

Het jaar 2023 was een bijzonder jaar op het gebied van ongediertebestrijding, vooral voor muizengif. Vanaf 1 juli 2023 is het namelijk niet meer toegestaan om veel soorten muizengif te verkopen. Consumenten mogen de bestaande voorraad nog wel opmaken, maar mogen het niet meer opnieuw aanschaffen. Dit heeft voor veel onrust gezorgd onder de bevolking, want hoe moet je nu omgaan met vervelende muizenplagen? Wij helpen je verder. Er zijn namelijk nog een aantal soorten muizengif die wél zijn toegestaan. Onze bestrijdingsexperts hebben de beste muizengiffen van 2023, die je nog steeds mag gebruiken, voor je op een rijtje gezet.

#3 Luxan Tomorin

Het muizengif Luxan Tomorin is een effectief middel tegen muizen en bevat de gifsoort alfachloralose. Dit chemische gif werkt op het zenuwstelsel van de muis, waardoor deze buiten bewustzijn raakt en in een coma zal sterven. Hoewel het niet diervriendelijk is, is het wel diervriendelijker dan de traditionele muizengiffen waarvan meerdere innames nodig waren om de muis te doden.

Luxan Tomorin is vaak na enkele inname al dodelijk, en daarom hebben we het opgenomen in onze top 3 van muizengiffen in 2023. Het gif is verkrijgbaar in verschillende vormen. Voor droge ruimtes is Luxan Tomorin beschikbaar in de vorm van granen, terwijl voor meer vochtige ruimtes de pasta-vorm van Luxan Tomorin het beste is.

#2 BSI Flash Paste- en Grain

Het muizengif Flash van het bekende merk BSI werkt ook op basis van alfachloralose, vergelijkbaar met Luxan Tomorin. Hierdoor is eenmalige inname vaak al genoeg om de muizen te doden. Muizen zullen na het eten van het gif buiten bewustzijn raken en sterven terwijl zij in coma zijn. Het gif van BSI Flash is verkrijgbaar in twee vormen:

  • BSI Flash Grain: dit gif gebruik je om muizen te bestrijden in droge omgevingen.
  • BSI Flash Paste: dit gif is meer geschikt voor de bestrijding in vochtige omgevingen.

Beide soorten zijn even sterk, maar dienen op verschillende plekken te worden gebruikt. Het graan droogt niet snel uit en is daardoor geschikt voor de meeste ruimtes in huis. De pasta heeft een hoger vochtgehalte en wordt minder snel aangetast door vocht, waardoor het beter past bij vochtige omgevingen zoals de badkamer, schuur of bijkeuken.

Onze bestrijdingsexperts zijn vooral enthousiast over het muizengif van BSI Flash vanwege de doeltreffendheid. Eenmalige inname is vaak al genoeg en hiermee kun je binnen enkele dagen een hele muizenkolonie bestrijden. We bieden dit gif ook aan in handige multi-packs waardoor je geld kunt besparen op je aankoop. Daarnaast zijn er handige bestrijdingspakketten in onze webshop beschikbaar waarmee je in één keer alles in huis haalt om de muizen te bestrijden.

#1 KB Home Defense Magik Paste en Magik Grain

Onze experts zijn het er unaniem over eens: KB Home Defense Magik muizengiffen zijn naar onze mening de beste muizengiffen van 2023. Zoals de naam het doet lijken is dit gif magisch. Muizen vinden het erg aantrekkelijk en zullen er flink van willen eten. De werkzame stof genaamd alfachloralose zorgt ervoor dat de muizen buiten westen raken en zullen sterven terwijl ze buiten bewustzijn zijn.

Het muizengif wordt standaard geleverd in lokdoosjes, waardoor het kant-en-klaar is en je snel muizen kunt bestrijden. Je haalt de lokdoosjes uit de verpakking, plaatst ze op de juiste plek en vervolgens is het afwachten. Het gif is verpakt in sachets die door de muizen worden open geknaagd.

Net als de andere giffen in deze top 3, is het muizengif van KB Home Defense verkrijgbaar in verschillende vormen met elk hun eigen toepassing. Je gebruikt Magik Grain in ruimtes die niet zo vochtig zijn, zoals de meeste ruimtes in huis of op je werk. Magik Paste is meer geschikt voor ruimtes met een hoger vochtgehalte, zoals de kruipruimte, schuur of badkamer.

Een ander voordeel van het muizengif van KB Home Defense is dat je het op onze website gemakkelijk in multi-packs kunt bestellen. Zo profiteer je van extra korting als je meerdere pakjes koopt!

Muizengif online bestellen

Ben je enthousiast geworden over onze selectie van beste muizengiffen van 2023 en wil je zelf muizengif gebruiken tegen muizen? Bestel dan muizengif in onze webshop. Zo weet je zeker dat je een legaal product gebruikt om je probleem op te lossen. Daarnaast geniet je van uitstekende leveringsvoorwaarden, een goed retourbeleid en staan onze adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust een kijkje tussen onze reviews om beoordelingen te lezen die klanten ons de afgelopen jaren hebben gegeven.

Terug naar Blog
Het onderstaande product is toegevoegd aan je winkelwagen:

De waardering van pestor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 394 reviews.