Aegis lokaasdoosjes

Het merk Aegis is bekend van haar betrouwbare lokaasdoosjes. Door het kwalitatief hoogwaardige materiaal zijn de Aegis lokdepots veilig in te zetten bij het bestrijden van muizen en ratten. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Muizen en ratten bestrijding van Aegis

Aegis is een label van het prominente merk Edialux. Onder het label Aegis vallen diverse lokdozen voor zowel muizen als ratten. De lokdozen zijn gemaakt van hard kunststof waardoor je deze in veel verschillende omstandigheden kunt gebruiken.

Edialux is een Belgische firma waarvan de Nederlandse tak is opgericht in 1989. Het bedrijf levert een breed assortiment van muizen en ratten bestrijdingsproducten waarbij de focus ligt op duurzaamheid. De belasting op het milieu en de leefomgeving moeten minimaal zijn.

Naast producten om knaagdieren te bestrijden richt Edialux zich ook op diverse bestrijdingsmiddelen tegen o.a. insecten, mollen, vogels en alles voor in de tuin.

In 2014 werd Edialux onderdeel van de Pelsis Group. Een internationale onderneming waaronder diverse merken voor gespecialiseerde markten vallen.

Aegis lokdozen tegen muizen en ratten

De lokdozen van Aegis zijn geschikt om op een verantwoorde manier muizen te bestrijden met muizengif. De lokdozen zijn gemaakt van kunststof waardoor je deze naast droge ruimtes ook in vochtige ruimtes kunt gebruiken. De lokdozen van de productlijn Aegis zijn af te sluiten met een sleutel waardoor kinderen en huisdieren niet snel bij het muizengif kunnen komen. Ratten mogen in Nederland niet meer door particulieren met gif worden bestreden.

Waarvoor gebruik je een lokdoos?

Muizenlokdozen zoals die van Aegis gebruik je om op een veilige en verantwoorde manier knaagdieren te bestrijden met muizengif. De lokdozen zijn te vergrendelen met een sleutel waardoor huisdieren en kinderen lastig bij het gif kunnen komen. De lokdozen zijn dan nog wel toegankelijk voor muizen door de daarvoor bestemde ingangen.

Niet alleen de veiligheid wordt door het gebruik van een lokdoosje vergroot. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat een lokdoosje de kans vergroot dat muizen en ratten van het muizengif of lokaas eten. De verklaring hiervoor is dat deze plaagdieren zich op hun gemak voelen in een afgesloten ruimte. Hierdoor zijn ze eerder bereid om het gif op te eten dan wanneer je dit in een open ruimte zet.

Waar plaats je een muizen- of rattenlokdoos

De kunst van het muizen en ratteen bestrijden zit hem vooral in de plek waar je het lokdoosje plaatst. In plaats van dat je deze op willekeurige plekken zet, kun je er beter even goed over nadenken. Muizen en ratten lopen namelijk vrijwel nooit zomaar door een ruimte heen. De reden hiervoor is dat ze erg slecht kunnen zien. Plaats het lokdoosje dus altijd langs de muur of in de hoek. Muizen en ratten lopen namelijk vaak langs een muur om zich te kunnen oriënteren. Als het lokdoosje in hun looproute staat wordt de kans dat ze het gif of lokaas eten vele malen groter.

Aegis lokdoosjes bestellen

De lokdozen van Aegis bestel je gemakkelijk en snel in de webshop van Pestor. Hier geniet je van goede retourvoorwaarden, scherpe prijzen en een snelle levering. Daarnaast hanteren wij een discrete verzending. Dit wil zeggen dat nergens op de doos te zien is dat je producten tegen muizen of ratten hebt besteld. Zo weten de buren en bezorger niets van je ongedierteprobleem.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: