Aeroxon

Aeroxon is een gerenomeerd merk als het gaat om bestrijdingsmiddelen tegen insecten. Aeroxon heeft diverse producten voor het bestrijden van kruipende- en vliegende insecten. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Bestrijdingsmiddelen van het merk Aeroxon

Het merk Aeroxon heb je vast wel eens eerder gezien. Het merk bestaat namelijk al meer dan honderd jaar. Het herkenbare geel met rode logo met daarin een kameleon dat een vlieg op eet is al jarenlang een herkenningspunt waaraan je kunt zien dat het om een kwaliteitsproduct gaat. Niet voor niets is Aeroxon internationaal geroemd om hun bestrijdingsmiddelen en heeft het bedrijf inmiddels vestigingen in maar liefst 22 landen wereldwijd.

De geschiedenis van Aeroxon

Aeroxon, voluit Aeroxon Insect Control GmbH, is een familiebedrijf dat in 1909 werd opgericht door Theodor Kaiser, een zoetwarenfabrikant. Theodor ontdekte een effectieve manier om vliegen te vangen, wat resulteerde in het eerste product van Aeroxon. Gedurende zijn lange geschiedenis heeft Aeroxon zich voortdurend aangepast en zich steeds meer gericht op milieuvriendelijke methoden voor ongediertebestrijding. Het merk legt grote nadruk op kwaliteit en heeft daarom al meer dan honderd jaar lang succesvol standgehouden.

Vandaag de dag wordt het merk geleid door Thomas Updike, de achterkleinzoon van de oprichter. Dankzij voortdurende ontwikkeling en aanzienlijke investeringen in producttechnologie en onderzoek blijft Aeroxon de concurrentie voor en is het klaar voor de toekomst.

Producten van Aeroxon

De producten van Aeroxon zijn op veel plekken te verkrijgen. Het is dan ook een bekend merk dat erg geliefd is bij een groot publiek. Bij Pestor hebben we de producten van Aeroxon ook opgenomen in ons assortiment. Vooral omdat Aeroxon aansluit bij de kwaliteitsgarantie die wij als winkel willen geven. Er zijn vele producten van Aeroxon verkrijgbaar, wij vertellen je er alles over.

Aeroxon tegen vliegende insecten

Dit is waar het mee begon voor Aeroxon: vliegende insecten. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan honderd jaar ervaring met het vangen van vliegende insecten. En dat zie je terug in de producten! Er is goed over nagedacht, de kwaliteit is top en de effectiviteit laat zich keer op keer bewijzen. De producten tegen vliegende insecten van Aeroxon omvatten:

Vliegenvallen van Aeroxon

Vliegenvallen zijn er in alle soorten en maten. Het assortiment van Aeroxon omvat dan ook vele soorten vliegenvallen. De meest bekende zijn misschien wel de hangende plakstrips. Deze zijn erg effectief en zorgt ervoor dat je veel vliegen kunt vangen. Helaas ziet het er vaak minder mooi uit in je interieur en zeker als er veel dode vliegen aan hangen is het geen leuk gezicht.

Daarnaast zijn er de raamstickers. Deze vliegenvallen maken slim gebruik van het instinct van vliegen. Vliegen willen namelijk altijd weer naar buiten. Daarom zijn ze vaak bij het raam te vinden. Door de vliegenval dus op het raam te plaatsen, zorg je ervoor dat vliegen hoe dan ook met de val in aanraking komen. Daarnaast vallen deze vallen vaak een stuk minder op dan de hangende plakstrips.

Ook produceert Aeroxon zo gehete lijmplaatjes. Deze lijmplaatjes plaats je naast een plant in een pot. De lijmplaatjes hebben een aantrekkelijke kleur voor insecten. Zodra de vliegende insecten nu naar de lijmplaatjes vliegen, zitten zij vast en kunnen ze nergens heen. Lijmplaatjes zijn vooral interessant voor wanneer je last hebt van insecten op je kamerplanten of bij de planten in de tuin.

Een ander soort vliegenval dat Aeroxon produceert is de fruitvliegjesval. Ook deze werken op basis van lijm. De fruitvliegjesval bevat een aantrekkelijke geur dat fruitvliegjes aantrekt. Wanneer zij in de buurt komen van de geur, plakken ze vast aan de val en zul je er geen last meer van hebben.

Vliegenmeppers van Aeroxon

Hoewel er inmiddels veel handigere producten tegen vliegen zijn ontwikkeld, produceert Aeroxon ook nog gewoon ouderwetse vliegenmeppers. Deze zijn tenslotte uitermate effectief, al moet je er zelf nog wel flink mee aan de slag!

Aeroxon tegen motten

Tegen motten biedt het merk Aeroxon ook allerlei oplossingen. Zo produceert het merk producten tegen motten voor verschillende omgevingen. Denk hierbij aan producten tegen motten in je kledingkast, maar ook juist voor omgevingen waar voedsel wordt opgeslagen. Uiteraard kun je de meeste producten tegen motten ook gewoon in een andere kamer gebruiken. Lees wel altijd even goed de productinformatie door.

Aeroxon tegen kruipende insecten

Niet alleen tegen vliegende-, maar ook tegen kruipende insecten is Aeroxon een uitstekend merk om in huis te halen. Of het nu om mieren, zilvervisjes of teken gaat, Aeroxon kan je verder helpen.

Zo biedt Aeroxon diverse oplossingen om mieren te bestrijden. Enerzijds zijn er de mierenlokdoosjes die je waarschijnlijk wel eens ergens hebt zien staan. Anderzijds biedt Aeroxon nog een oplossing in de vorm van korrels. Deze korrels worden opgenomen door bijvoorbeeld water en zakken zo in de grond. Mieren op moeilijke plekken zullen er zo niet aan ontkomen.

Tegen zilvervisjes, maar ook pissebedden en kakkerlakken maakt Aeroxon effectieve lokdoosjes. In deze lokdoosjes zit een gifvrij lokmiddel dat voor deze insecten erg aantrekkelijk is. In de lokdoosjes zit echter een sterke lijmplaat waar het ongedierte aan vast blijft plakken. Zo kunnen ze niet meer door je huis lopen en is je huis weer vrij van ongedierte.

Ben je gebeten door een teek? Probeer dan eens een anti-teken kaart van Aeroxon om je teek te verwijderen. Deze kaarten zijn op creditcard formaat en dus makkelijk mee te nemen. Ze zorgen ervoor dat je op een veilige manier teken uit je lichaam kunt verwijderen. Extra handig is dat ze ook gewoon werken voor je huisdier.

Ongedierte wering

Naast middelen om vliegen en andere vervelende insecten te vangen of te doden, produceert het merk Aeroxon ook producten om insecten te weren. Denk hierbij aan effectieve en professionele horren voor deuren en ramen.

Daarnaast produceert het merk Aeroxon elektronische verjagers tegen ongedierte. Dit zijn apparaten die je in het stopcontact steekt. Vervolgens verspreidt deze verjager een stofje in de lucht waar muggen, vliegen en motten niet tegen kunnen. De bestaande insecten vallen dood neer en nieuwe zullen je ruimte of woning liever omzeilen!

Aeroxon bestellen bij Pestor

Ben jij klaar met die vervelende insecten en wil je snel een oplossing voor dit probleem? Dan helpt Pestor je op weg. In onze webshop vind je diverse producten van Aeroxon die jou kunnen helpen om insecten te bestrijden.

Wij staan bekend om onze snelle levering. Lees vooral eens onze reviews door, daar zijn we erg trots op. Daarnaast geniet je bij Pestor altijd van een discrete verzending. We verpakken de producten altijd op een manier zodat er geen reclame of andere dingen op de doos te zien zijn. Anderen, zoals nieuwsgierige buren of bezorgers, weten zo niet dat je last hebt van ongedierte. Vooral klanten zoals bakkerijen en horeca-zaken zijn hier erg blij mee, maar discretie is natuurlijk ook gewoon voor de particuliere klant belangrijk!

Heb je nog een vraag over een product van Aeroxon, of over een ander product uit ons assortiment? Neem gerust contact met op met de klantenservice. Onze bestrijdingsexperts staan voor je klaar.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: