Insect-o-cutor vliegenlampen

De insectenlampen van Insect-o-cutor werken effectief om insecten aan te trekken en te vernietigen. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Bestrijdingsmiddelen van het merk Insect-o-cutor

Zeg je vliegende insecten bestrijden, dan zeg je Insect-O-Cutor. Insect-O-Cutor is namelijk één van ‘s werelds meest toonaangevende merken op het gebied van vliegende insecten bestrijding. Het bedrijf bestaat al sinds 1938 en is opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig valt het merk onder de Pelsis Groep, waar ook andere gerenommeerde merken zoals Luxan en Edialux onder vallen.

De producten van Insect-O-Cutor worden dagelijks gebruikt in meer dan honderd landen. Dit bewijst de kracht van het merk. De producten zijn kwalitatief sterken en bieden gewoon écht een oplossing voor vele vliegende insecten. Als onze klanten aan ons vragen wat helpt, is een van de eerste dingen die wij zeggen: Insect-O-Cutor.

Producten van Insect-O-Cutor

Terwijl veel merken zich richten op vele soorten ongedierte, richt het merk Insect-O-Cutor zich alleen op vliegende insecten. Door zich zo te focussen op één soort ongedierte kan het merk blijven innoveren en blijven voorlopen in deze markt.

Het merk biedt tegen vliegende insecten vele soorten producten, waaronder vliegenlampen maar ook middelen om vliegen te weren. Wij vertellen je alles over het assortiment van Insect-O-Cutor.

Insect-O-Cutor vliegenlampen

Vliegenlampen van het merk Insect-O-Cutor zijn er in alle soorten en maten. Er zijn vliegenlampen die vliegen doden door middel van een elektrocutie rooster, maar ook vliegenlampen waarin de vliegen vastplakken. Daarnaast zijn er vliegenlampen die er zo uitzien zoals je denkt: een blauw licht, een wit frontje of een kooi achtige constructie. Maar wist je dat Insect-O-Cutor ook vliegenlampen produceert die er helemaal niet zo uitzien?

Een ding hebben alle vliegenlampen van Insect-O-Cutor gemeen, het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten. Ze zijn energiezuinig, worden flink doorontwikkeld en mega effectief bij het bestrijden van vliegende insecten. Want hoewel de naam doet vermoeden dat het alleen werkt tegen vliegen, bestrijd je met een vliegenlamp van Insect-O-Cutor vele soorten vliegende insecten in één keer!

Insect-O-Cutor onderdelen

Wist je dat veel onderdelen van de vliegenlampen van Insect-O-Cutor ook gewoon los verkrijgbaar zijn? Zo hoef je wanneer jouw vliegenlamp minder effectief begint te worden, niet meteen een hele nieuwe vliegenlamp te kopen. Je kunt de UV-lamp namelijk gewoon los bestellen. Hetzelfde geldt voor de lijmvallen die worden gebruikt in sommige vliegenlampen van dit merk. Insect-O-Cutor heeft gelukkig ook gedacht aan de gebruiker, waardoor het verwisselen van dit soort onderdelen een fluitje van een cent is. Wel raden we je aan altijd even goed de instructies door te lezen voordat je aan de slag gaat.

Hoe gebruik je een vliegenlamp zoals Insect-O-Cutor?

Een vliegenlamp inzetten om vliegen te bestrijden is helemaal niet zo moeilijk. Zo heeft het merk Insect-O-Cutor zelf overal al goed over nagedacht. De meeste lampen van dit merk zijn in een handomdraai te monteren en te gebruiken.

Om exact te weten hoe jouw betreffende vliegenlamp werkt, raden we je aan de productomschrijving door te nemen. Toch is er ook algemene informatie dat je helpt bij het inzetten van jouw Insect-O-Cutor vliegenlamp, deze nemen we alvast even met je door.

Het belangrijkste is de plek waar je de vliegenlamp ophangt. Dit heeft veel invloed op de effectiviteit van je vliegenlamp. We raden je aan de lamp niet in de buurt van andere lichtbronnen te hangen. Zo valt hij minder op en zal hij minder vliegend ongedierte aantrekken. Hang je vliegenlamp dus niet naast een andere lamp of in de buurt van het raam, maar juist op een plekje waar niet zoveel licht is.

Zorg er daarnaast voor dat het licht zo ver mogelijk kan komen. Dat klinkt misschien gek, maar het is vrij logisch. Hoe minder objecten er rondom de vliegenlamp staan, hoe verder de lichtstralen komen. Door de omgeving van de vliegenlamp vrij te houden van objecten, zorg je er dus voor dat vliegen en andere vliegende insecten op een grotere afstand worden aangetrokken door de vliegenlamp.

Als laatste geven we je de tip om de vliegenlamp vrij hoog te plaatsen. Een hoogte van ongeveer 2 meter geeft doorgaans het beste resultaat. Plaats je vliegenlamp in ieder geval niet onder de 1,5 meter hoogte.

Producten van Insect-O-Cutor bestellen bij Pestor

Dus ben je op zoek naar een goede oplossing om vliegende insecten te bestrijden? Dan raden we je Insect-O-Cutor ten zeerste aan. Het bedrijf bewijst al jarenlang zijn kwaliteit en is een van de grote spelers op het gebied vliegend ongedierte bestrijding.

Of het nu voor je thuis is, voor in de schuur, een paardenstal of een horecazaak. Insect-O-Cutor houdt je omgeving vlieg vrij en zorgt ervoor dat jij lekker je ding kunt doen. Door je producten te bestellen in onze webshop, kies je voor een snelle en veilige verzending. Daarnaast bieden we je goede retourvoorwaarden mocht je ontevreden zijn over je product. We hebben al vele klanten naar tevredenheid geholpen en dat zie je terug in onze reviews.

Ben je er nog niet helemaal uit welk product voor jouw situatie het beste is? Of heb je gewoon een vraag over onze dienstverlening? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze bestrijdingsexperts staan klaar om je op weg te helpen.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: