Bestrijdingsmiddelen van Kerbl

Kerbl is producent van producten voor vrijwel alle soorten. Kerbl heeft daarnaast een groot assortiment bestrijdingsmiddelen. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Dierenbenodigdheden van Kerbl

Het familiebedrijf Kerbl (officieel Albert Kerbl GmbH) is in 1962 ontstaan in de Duitse boerderij in de plaats Felizenzell. De vader van Albert Kerbl, Isidor Kerbl, was expert op het gebied van risicogeboorten bij koeien. Hiervoor had hij een hulpmiddel, genaamd: de HK-afkalfhulp. Toen Albert Kerlb de potentie hiervan inzag werd het een commercieel succes.

Albert Kerbl GmbH is officieel opgericht in 1982. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft het bedrijf een dominante positie verworven op het gebied van dierenbenodigdheden. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid aanbod met kwalitatief hoogstaande producten. Het assortiment gaat van benodigdheden voor paarden tot krabpalen voor katten.

Muizen- en rattenvallen

Kerbl vervaardigd diverse soorten muizen- en rattenvallen. Deze producten worden gekenmerkt door de gedegen uitvoering. Niet voor niets wordt het merk gezien als één van de meest kwalitatieve producent van ongediertebestrijdingsmiddelen.

Kerlb ratstop rattenklem

De meest bekende val van Kerbl de ratstop rattenklem. Uniek aan deze rattenval is dat deze beschikt over lokaas welke lang meegaat. Daarnaast zorgt het sterke kunststof ervoor dat de klem keer op keer kan worden hergebruikt. De rattenklem is voorzien van een herkenbare vorm van een kat.

Kerlb mousestop muizenklem

De ratstop rattenklem is tevens verkrijgbaar in een variant die geschikt is voor muizen, namelijk: de Kerlb mousestop muizenklem. Deze klem werkt hetzelfde als de rattenklem en is tevens voorzien van een krachtige slagveer. Hiermee kun je muizen op effectieve wijze bestrijden.

Kerbl vangkooien

Kerlb vervaardigd tevens diverse vangkooien. Deze levende vallen kunnen worden ingezet bij het bestrijden van zowel muizen als ratten. De vangkooien zijn veelal gemaakt van stevig draadstaal. Hierdoor zijn de vangkooien van Kerbl stevig en gaan ze lang mee. De vangkooien zijn een diervriendelijke manier om plaagdieren te bestrijden.

Kerbl producten bestellen

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige dierenbenodigdheden dan heeft Kerbl vrijwel altijd een geschikte oplossing. Bij Pestor vind diverse ongediertebestrijdingsmiddelen van dit merk. In onze webshop profiteer je van aantrekkelijke prijzen, een snelle levering en gedegen retourgarantie. Daarnaast worden alle bestellingen discreet verpakt en verzonden. Zo komen je buren en de bezorger niets te weten over je ongedierteprobleem.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: