Bestrijdingsmiddelen van Mecanix

Mecanix heeft een innovatief en kwalitatief assortiment van bestrijdingsmiddelen tegen muizen, ratten en andere plaagdieren. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Plaagdierenbestrijding van Mecanix

De bestrijding van muizen en ratten op basis anticoagulantia (muizengif) is onder strenge voorwaarden enkel voorbehouden aan professionele plaagdierbestrijders. Hierdoor wordt het voor consumenten steeds lastiger om zelf plaagdieren te bestrijden. Als antwoord hierop is onder de merknaam Mecanix een innovatief en kwalitatief assortiment ontwikkeld die alternatieve bestrijding van ongedierte in en om het huis vergemakkelijkt.

Mecanix is onderdeel van Protecta. Protecta is een Frans-Belgisch organisatie die oplossingen ontwikkeld voor boeren en tuinders. Daarnaast heeft Protecta een compleet assortiment alternatieve en natuurlijke oplossingen voor de thuistuinier. Het brede assortiment bestaat uit onder andere biologische producten met feromoonvallen, tuinhulpmiddelen, pyrethrum en groente- en bloemzaden.

Het assortiment van Mecanix wordt gekenmerkt door het gebruiksgemak. Elk product is geselecteerd op basis van werkzaamheid. De gebruiksaanwijzing en duidelijke aangepaste verpakking zorgen voor een eenvoudige toepassing. Mecanix biedt verschillende oplossingen tegen muizen, ratten, mollen, vliegende insecten en andere ongewenste dieren.

Muizen- en rattenvallen

Voor het bestrijden van muizen en ratten is het gebruik van een val een goed werkend alternatief voor chemische bestrijdingsmethoden. Het assortiment van Mecanix bestaat onder andere uit houten muizenvallen van PEFC-gecertificeerd hout. Deze klassieke muizenvallen staan garant voor een effectieve werking. Daarnaast zijn er van Mecanix ook voorgedoseerde vallen en kunststof klemmen. Mecanix heeft tevens lokaasdozen met een geïntegreerde val die zowel binnen als buiten kunnen worden ingezet.

Levende vangkooien

Voor een diervriendelijke bestrijding heeft Mecanix verschillende vangkooien ontwikkeld. Hiermee kunnen plaagdieren, zoals muizen, ratten, mollen, muskusratten, woelratten en wezels levend worden gevangen. De vangkooien zijn gemaakt van gegalvaniseerd staan. Dit materiaal is sterk en gaat lang mee. Afhankelijk van het doeldier zijn de levende vangkooien verkrijgbaar in verschillende maten.

Mollenvallen

Mecanix heeft verschillende vallen ontwikkeld voor het vangen van mollen. Mollen bevinden zich veelal onder de grond. Een draadklem is hierdoor de ideale mollenval om mollen mee te vangen. De val van Mecanix is super krachtig, eenvoudig op te spannen en herbruikbaar. Daarnaast heeft Mecanic tevens een diervriendelijk alternatief. De mollenvalbuis is ontwikkeld om mollen te vangen zonder de dieren te doden of verwonden. Deze valbuis kan ook worden ingezet tegen woelmuizen en woelratten.

Insectenverdelgers

Voor het verdelgen van insecten heeft Mecanix verschillende bestrijdingsmiddelen. Voor huis, tuin en keukengebruik bestaat het aanbod uit verschillende vliegenmeppers. Zowel een traditionele vliegenmepper als een elektrische vliegenmepper. Daarnaast is er de Mecanix Ecogrill. Dit is een insectenverdelger op basis van een UV-lamp. Met deze vliegenlamp kunnen insecten worden gedood met hoogspanning. Deze is geschikt voor verschillende toepassingen en kan ook professioneel worden gebruikt.

Ultrasone verjagers

Bij alternatieve bestrijding kan een ultrasone verjager niet ontbreken. Daarom zijn er van Mecanix tevens verschillende verjagers. Deze kunnen worden ingezet om plaagdieren te verjagen. Hierdoor zijn deze bestrijdingsmiddelen een goed alternatief als je wilt gaan voor een diervriendelijke bestrijdingsmethode.

Voor het verjagen van muizen en ratten heeft Mecanix een ultrasone verjager. Deze wordt gekenmerkt door het grote bereik tot 150 m². Daarnaast heeft dit apparaat een wisselende frequentie om gewenning te voorkomen. Voor het bestrijden van mollen, honden, katten, vogels en andere wilde dieren is er een ander apparaat ontwikkeld. Deze is waterdicht en wordt aangedreven door zonnepanelen. Hierdoor is deze geschikt om buitenshuis in de tuin in te zetten. De mollenverjager is speciaal ontwikkeld om mollen, woelmuizen en woelratten onder de grond te verjagen. Dit apparaat stuurt geluidsimpulsen de grond in.

Bestrijdingsmiddelen van Mecanix bestellen?

Heb je last van muizen, ratten, mollen, insecten of andere plaagdieren? Voor de bestrijding van plaagdieren heeft Mecanix vrijwel altijd een geschikt product in het assortiment. De innovatieve oplossingen zijn een goed alternatief voor onder andere rodenticide. De innovatieve producten werken effectief en zijn eenvoudig te gebruiken in en om het huis.

Het assortiment van Mecanix is online verkrijgbaar bij Pestor. In onze webshop vind je vrijwel alles wat je nodig hebt om zelf plaagdieren te bestrijden. Bij ons kun je rekenen op een snelle en discrete levering. Zo weet je zeker dat je de bestrijdingsmiddelen snel in huis hebt. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor vragen rondom het bestrijden van plaagdieren. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank. Onze klantenservice kan je ook adviseren welke bestrijdingsmiddelen het beste kunnen worden ingezet in jouw situatie.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: