Nara lokmiddelen

De lokmiddelen van Nara hebben een zeer aantrekkelijke werking op muizen. Nara Lure en Nara Bloc zijn uitermate geschikt voor gebruik in een muizenval of vangkooi. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Lokaas voor muizen en ratten van Nara

Nara, languit Nara Monitoring, is een merk en onderdeel van het bedrijf Futura Germany. Futura Germany richt zich voornamelijk op duurzame-, groene- en innovatieve producten binnen de ongediertebestrijding. Het gehele assortiment van Futura Germany wordt geproduceerd in Duitsland.

Het merk Nara behelst het assortiment in lokmiddel van het bedrijf. Nara heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder de ‘Best Product Award’ en is het eerste lokmiddel voor muizen en ratten dat volledig vrij is van allergenen.

Hoewel Futura Germany al in 2003 is opgericht, is de productlijn van Nara past in 2010 op de markt gekomen. Hoewel de producten dus nog vrij jong zijn, worden ze in wel meer dan 50 landen ingezet door zowel professionele bestrijders als consumenten. En niet zonder reden: de producten van Nara zijn bewezen effectief en geschikt in vrijwel alle situaties.

Het assortiment van Nara bestaat uit diverse lokmiddelen voor ratten en muizen. Al deze producten zijn volledig vrij van gif en allergenen en hierdoor ook perfect te gebruiken in gevoelige omgevingen zoals keukens en werkplekken in de voedingsindustrie.

Lokmiddel voor ongedierte zonder allergenen

Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen veroorzaken. In omgevingen waar wordt gewerkt met voeding of medicijnen zijn allergenen dus echt uit den boze. Anders dan bij de meeste lokmiddelen voor ongedierte bevatten de producten van Nara géén allergenen. Hierdoor zijn de Nara producten zoals de Nara Lure en Nara Bloc uitstekend in te zetten om muizen en ratten te lokken in gevoelige omgevingen.

Nara lokmiddel bevat geen gif

Het lokmiddel van Nara bevat naast allergenen ook geen giffen. Dit maakt de producten uitstekend inzetbaar bij diervriendelijke muizenbestrijding en rattenbestrijding, maar ook voor omgevingen waar gif absoluut ongewenst is. Denk hierbij aan een gevoelige omgeving zoals in de industrie of een omgeving waar kinderen of huisdieren voorkomen.

Biopolymeer

Hoewel alle blokproducten als Nara Lure en Nara Bloc synthetisch zijn, worden ze volledig gemaakt van biopolymeer. Hierdoor gaan ze lang mee, maar zijn ze wel volledig biologisch afbreekbaar.

Producten van Nara Monitoring

Nara Monitoring produceert diverse lokmiddelen voor muizen en ratten met elk hun eigen toepassing. Het lokmiddel wordt onderscheden in de producten Nara Lure, Nara Bloc en Nara Spray.

Nara Lure

De Nara Lure producten passen perfect in diverse muizenvallen en rattenvallen waarbij het bakje voor lokmiddel rond is. De Nara Lure blokjes zijn synthetisch en dus niet eetbaar. De blokjes bevatten een sterke geur die afhankelijk van de omgeving tot wel 3 maanden aanwezig is. Zo kun je de blokjes gemakkelijk voor een langere tijd gebruiken om muizen en ratten in de val te lokken.

Doordat de Nara Lure blokjes synthetisch zijn gaan ze niet rotten. Zo wordt er geen ander ongedierte zoals fruitvliegjes aangetrokken en zijn de blokjes ook uitstekend inzetbaar in vochtige ruimtes zoals keukens en de schuur of garage.

Nara Bloc

De Nara Bloc zijn net als de Nara Lure producten helemaal synthetisch. Zo kunnen ze niet gegeten worden door muizen of ratten, maar hebben ze wel een grote aantrekkingskracht door de sterke geur. Nara Bloc eigenlijk gemaakt voor het monitoren van knaagdieren waarbij je wil zien hoe de dieren zich gedragen, maar ze niet wil voeden. In de praktijk zijn de Nara Bloc producten ook uitstekend te gebruiken in een diervriendelijke muizenval zoals een inloopval of een muizenvangkooi. Ditzelfde geldt voor de diervriendelijke rattenval.

Net als de Nara Lure’s blijft de geur tot wel 3 maanden aanwezig, afhankelijk van de omgeving. Ook rotten de blokken niet en zijn ze uitstekend te gebruiken in vochtige omgevingen.

Nara Spray

Nara Spray is net als de lokspray van Rotech een sterk lokmiddel om muizen of ratten te lokken. Het grote voordeel van lokmiddel in sprayvorm is dat je naast je val, ook de weg ernaartoe kan voorzien van geur. Zo kun je de dieren naar je val lokken door een weg van geur te maken naar jouw muizenval of rattenval. Ook kun je lokspray uitstekend gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de Nara Lure en Nara Bloc.

Producten van Nara bestellen?

Wil je nu écht als een professional te werk gaan en muizen of ratten lokken in jouw muizenval of rattenval? Probeer dan de producten van Nara. Deze zijn namelijk in bijna alle situaties een uitstekende keuze. Of je nou in de keuken, woonkamer, garage, fabriekshal of in een restaurant muizen wil vangen, de producten van Nara zijn een geschikte keuze.

In onze webshop vind je diverse producten van het merk Nara. Ook kun je de keuze maken tussen verschillende geuren waaronder vlees, vis, mango en vanille.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: