Elektrische ongediertevallen van Pro-cat

Pro-cat ontwikkelt en produceert elektrische vallen voor het bestrijden van muizen en ratten. De producten worden gekenmerkt door de zeer effectieve werking. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Ongediertebestrijding van Pro-cat

Pro-cat is een label waartoe diverse elektrische muizenvallen en rattenvallen behoren. Deze elektrische ongediertevallen staan bekend om hun effectiviteit en zijn één van de ultieme voorbeelden van innovatie binnen de ongediertebestrijding.

Hoe werkt de elektrische ongedierteval van Pro-cat?

De elektrische (of elektronische) muizenval/rattenval zoals die van het label Pro-cat is een modern apparaat waarmee je muizen of ratten kunt doden. De elektrische ongedierteval is voorzien van twee plaatjes waar het dier op gaat staan om bij het lokaas te komen. Deze plaatjes worden vervolgens onder stroom gezet waardoor het ongedierte een flinke stroomstoot krijgt en middels elektrocutie om het leven wordt gebracht. Deze manier van doden is erg effectief, humaan en schoon. De muizen of ratten krijgen vrijwel geen wonden waardoor de val schoon blijft en je deze gerust vaker kunt gebruiken. Let echter goed op dat je de juiste elektrische val bestelt. Voor ratten en muizen verschilt deze namelijk!

De Pro-cat elektrische ongedierteval gebruiken

De Pro-cat elektrische ongediertevallen zijn erg makkelijk en veilig in gebruik. Aan de achterkant van de Pro-cat val bevindt zich een lipje. Hiermee kun je de achterkant van de val openmaken. Wanneer je de val hebt opengemaakt kun je het lokaas erin doen en de klep weer sluiten.

Draadloos of op netstroom

De Pro-cat vallen kun je zowel draadloos als op netstroom inzetten. De effectiviteit blijft hetzelfde. Kies je voor draadloos? Zorg dan dat je 4 AA-batterijen in huis hebt, deze worden namelijk niet standaard bijgeleverd. Standaard wordt bij het product een adapter meegeleverd waarmee je de muizenval kunt aansluiten op een stopcontact.

De Pro-cat vallen plaatsen

Heb je het lokaas geplaatst en je keuze van draadloos of netstroom gemaakt? Dan kun je aan de slag. Bedenk een goede plaats om de val te plaatsen. Wij raden aan om dit langs de muur te doen in de buurt van waar het ongedierte zich vaak bevindt. Door de ongedierteval langs de muur te plaatsen wordt de pakkans stukken groter. Als je de goede plek hebt gevonden kun je de muizenval aanzetten met de rode knop.

Indicatorlampje

Speciaal aan de Pro-cat elektrische vallen is het indicatorlampje. Knippert het lampje rood? Dan weet je dat je val actief is. Knippert de val groen? Dan zit er een muis in en kun je de val legen om hem vervolgens weer terug te zetten en de andere muizen of ratten te vangen.

Pro-cat producten bestellen

Helemaal overtuigd van de kwaliteit van de Pro-cat producten? Bestel ze dan snel in onze webshop. Hier geniet je van goede leveringsvoorwaarden, een eerlijke prijs en een snelle levering. Daarnaast verzenden wij de Pro-cat producten volledig discreet, zo weten de buren en de bezorger niet dat je last hebt van muizen of ratten.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: