Rotech lokstof

De lokstoffen van Rotech werken zeer effectief voor het aantrekken van muizen en ratten. De lokspray van Rotech is verkrijgbaar in verschillende geuren. Daarnaast heeft Rotech een aantrekkelijke gifvrije lokpasta. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Lokmiddel voor muizen en ratten van Rotech

Rotech is het eigen label van het Britse bedrijf 1env Solutions waaronder diverse professionele lokmiddelen vallen. De lokmiddelen van Rotech staan in de markt bekend als uiterst effectief en makkelijk in gebruik. Het lokmiddel wordt door diverse professionele ongediertebestrijders ingezet bij het bestrijden van muizen en ratten.

1env Solutions levert innovatieve en professionele producten tegen ongedierte aan diverse partners in binnen- en buitenland. Het bedrijf staat in de branche bekend om de kwaliteit van de producten en vooral de technische kennis die zij in huis hebben.

De voordelen van professioneel lokmiddel

De meeste amateuristische ongediertebestrijders grijpen direct naar een blokje kaas, pindakaas of worst om muizen en ratten in hun val te lokken. Deze methode is effectief, al zijn er ook een boel nadelen te bedenken bij deze methode.

Als je enkele dagen verder bent begint je lokaas namelijk te schimmelen en krijg je last van ander ongedierte zoals fruitvliegjes. Daarnaast neemt de geur snel af waardoor de dieren minder snel worden aangetrokken. Ook weet je niet precies wat jouw muizen of ratten eten. Niet alle dieren eten namelijk dezelfde voeding en hun dieet kan erg divers zijn.

Dat brengt ook meteen de voordelen van professioneel lokmiddel van Rotech aan het licht. Dit lokmiddel schimmelt namelijk niet en trekt geen fruitvliegen aan. Ook is de samenstelling bewezen effectief bij het lokken van diverse muizensoorten en rattensoorten én heeft het een langdurige werking. Niet voor niets dat diverse professionals de producten van Rotech omarmen!

Lokmiddel als gel

Het lokmiddel voor muizen en ratten van Rotech wordt geproduceerd in verschillende substanties. Zo is het lokmiddel ook verkrijgbaar in de vorm van een gel. De lokgel bestaat uit een speciale samenstelling van voedingsstoffen die zowel muizen als ratten erg aantrekkelijk vinden. De gel is volledig vrij van giffen en hierdoor ook uitstekend te gebruiken in elke diervriendelijke ongedierteval.

Muizenlokmiddel als spray

Het lokmiddel van Rotech in de vorm van een spray wordt aangeduid met de naam Re-Scent. Deze spray is verkrijgbaar in verschillende geuren, waaronder vis, chorizo, anijs en caramel. Het grote voordeel van de spray is dat je hiermee ook de weg naar je val kunt sprayen. Zo lok je muizen of ratten extra makkelijk naar je val toe omdat ze simpelweg de geur volgen.

Bestrijdingspakketten met Rotech lokmiddel

In onze shop vind je diverse al samengestelde bestrijdingspakketten om ongedierte te bestrijden op de manier hoe jij dat wil. Zo wordt onderscheid gemaakt in de type bestrijding: levend of fataal maar ook in de bestrijdingsmethode: gif, muizenval of levend vangen. We hebben diverse bestrijdingspakketten samengesteld met lokmiddelen van Rotech. Zo haal je in één keer alles in huis om de muizen te bestrijden én geniet je van een gunstige prijs.

Rotech lokstof voor muizen en ratten bestellen

Professioneel lokmiddel van het merk Rotech bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wij verkopen diverse varianten van de lokmiddelen van Rotech om muizen en ratten te lokken. In onze webshop geniet je van snelle levering, goede retourvoorwaarden en veelal gratis verzending.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: