Tesa insectenwering

Tesa heeft een ruim assortiment vliegenhorren en insectenwering om ramen en deuren naadloos af te sluiten. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Insectenwering van Tesa

Tesa is een Duits merk dat al bestaat sinds 1906. Het merk is vooral bekend van de verschillende soorten tapes en zelfklevende systeemoplossingen. Daarnaast heeft Tesa ook verschillende oplossingen op de markt gebracht voor de bescherming tegen insecten.

Het merk Tesa ontwikkelt en produceert verschillende soorten horren die voor de ramen en deuren worden geplaatst. Deze zijn speciaal ontwikkeld om muggen, vliegen, wespen, spinnen en ander ongedierte buiten de deur te houden. Daarnaast zijn er van Tesa ook klamboes verkrijgbaar.

Tesa vliegenhorren voor ramen

In de zomermaanden kan het soms erg warm worden in huis. Hierdoor is het erg verleidelijk om de ramen even open te zetten om te ventileren en te verkoelen. Voor insecten zijn de ramen hierdoor een eenvoudige ingang. Ze trekken hierdoor eenvoudig naar binnen op zoek naar voedsel en plekken om te paren. Met de vliegenhorren van Tesa maak je jouw woning in de zomermaanden insectenbestandig. De horren kunnen eenvoudig voor het raam worden geplaatst om te voorkomen dat insecten zomaar naar binnen kunnen vliegen.

Tesa heeft verschillende soorten vliegenhorren ontwikkeld om te voorkomen dat insecten via het raam doorgang vinden in huis, namelijk:

  • Tesa Standaard vliegenhorren
  • Tesa Comfort vliegenhorren
  • Tesa Open/Close vliegenhorren

De Tesa Standaard vliegenhoren zijn geschikt om effectieve bescherming te bieden tegen vliegen, muggen, spinnen en andere insecten. Deze horren kunnen eenvoudig op maat worden geknipt, zodat deze deze naadloos aansluit op het kozijn. De horgaas kan worden bevestigd met zelfklevende klittenband. De Standaard vliegenhorren van Tesa kunnen eenvoudig worden verwijderd, om de ramen te openen of te sluiten.

De Tesa Comfort Vliegenhorren zijn effectieve horen die verkrijgbaar zijn in twee kleuren, namelijk wit en antraciet. Het voordeel van de Tesa Comfort vliegenhorren is dat deze niet opmaat gemaakt hoeven te worden. De Comfort horren van Tesa zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. In combinatie met het meegeleverde klittenbandtape kunnen deze horren eenvoudig aan het raamkozijn worden bevestigd. Bovendien zijn de horren spoorloos te verwijderen en herbruikbaar.

De Tesa Open/Close vliegenhorren bieden een flexibele bescherming tegen verschillende soorten insecten. Dit type vliegenhor is speciaal ontwikkeld voor ramen met rolluiken of zonwering. Kenmerken aan de Tesa Open/Close vliegenhorren is dat deze eenvoudig kunnen worden opgerold. Dit zorgt ervoor dat je de ramen eenvoudig kunt openen en sluiten.

Vliegenhorren voor deuren

Vliegen, muggen, wespen en andere insecten kunnen net als via het raam ook door de deur naar binnen komen. Als je, met name in de zomer, even de deur openzet, kan dit ervoor zorgen dat er in een mum van tijd tal van insecten naar binnen vliegen. De hordeuren van Tesa bieden hiervoor de perfecte oplossing.

Tesa heeft voor vrijwel elk type deur een geschikte vliegenhor ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor zowel huis-, balkon en terrasdeuren.

  • Tesa Standaard vliegenhorren
  • Tesa Comfort vliegenhorren

De Tesa Standaard vliegenhorren voor deuren zijn verkrijgbaar in één deel of twee delen. In beide gevallen kunnen deze eenvoudig op maat worden geknipt. Zodoende sluit de hor precies aan op het kozijn en voorkom je dat insecten via de deur naar binnen kunnen. Zelf kun je uiteraard nog wel door de hordeur heenlopen. De zelfklevende klittenband zorgt ervoor dat je de hordeur eenvoudig kunt bevestigen.

De Tesa Comfort vliegenhorren voor deuren zijn eveneens verkrijgbaar als één geheel of in twee gelijke delen. Deze zijn al op maat gemaakt voor een standaard deur. Hierdoor hoef je deze niet zelf te vermaken. De Tesa Comfort vliegenhorren zijn eenvoudig te bevestigen aan de deuren. Zo ben je in een handomdraai beschermd tegen insecten.

Horgordijnen lamellen

De lamellendeur van Tesa is een unieke oplossing om te voorkomen dat insecten via de deur naar binnenkomen. Deze insectenwerende horgordijnen zijn gemaakt van overlappende stroken gaas. Deze houdt insecten buiten de deur, zonder dat het moeilijk wordt om zelf door de deur heen te lopen. Het is de ideale insectenwering voor openslaande balkon- of terrasdeuren.

De montage van de horlamellen werkt eenvoudig met de zelfklevende klittenbandstroken. Hierdoor hoef je geen gaten te boren en kan de hor (al dan niet in de winter) worden verwijderd, zonder zichtbare sporen achter te laten.

Tesa klamboes

Voor de slaapkamer heeft Tesa ook verschillende oplossingen ontwikkeld. Vliegen en insecten zijn belangrijk voor het ecosysteem. Helaas kunnen ze ook de nachtrust aanzienlijk verstoren. Het felle gebrom en gevlieg zorgt ervoor dat je minder snel in slaap komt of weer ontwaakt. Bovendien kunnen sommige insecten, zoals muggen, allergische reacties veroorzaken en zelfs ziektes overbrengen.

Met een klamboe kun je het bed beschermen tegen muggen en andere insecten. Zo kun je rustig slapen zonder wakker te worden met muggenbeten. De Tesa klamboes zijn ontwikkeld om je bed in een handomdraai om te toveren in een aangename plek om te slapen en uit te rusten.

De klamboes worden geleverd met een plafondhaak. Deze kan eenvoudig worden gemonteerd met een zelfklevende Tesa powerstrip. Dit houdt niet alleen insecten om afstand maar zorgt tevens voor een fraaie decoratie in de slaapkamer.

Tesa insectenwering bestellen?

Heb je veel last van insecten in huis en/of de slaapkamer. Om te voorkomen dat insecten in huis komen en je nachtrust verstoren heeft Tesa verschillende oplossingen ontwikkeld.

De producten van Tesa worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit. Daarnaast is de montage vrijwel altijd eenvoudig. De insectenwering van Tesa wordt veelal geleverd met zelfklevende plakstrips en/of klitteband om de horren en klamboes te bevestigen.

De insectenwering van Tesa is online verkrijgbaar bij Pestor. In onze webshop vind je vrijwel alles wat je nodig hebt om insecten, muizen, ratten en andere ongedierte zelf te bestrijden of te weren. Bij ons kun je rekenen op een snelle en discrete levering. Daarnaast heb je altijd 30 dagen retourgarantie. Heb je vragen of kom je er niet uit? Dan staat onze klantenservice voor je klaar om je te adviseren.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: