Luna muizen- en rattenvallen

Het merk Luna staat bekend om de houten muizenvallen en rattenvallen. De traditionele vallen van Luna hebben zich door de jaren heen bewezen als effectief bestrijdingsmiddel tegen ongedierte. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Muizen en ratten bestrijding van Luna

Luna is een label van de Duitse producent DEUFA GmbH. DEUFA is een middelgroot bedrijf dat is gevestigd in Neuburg, Duitsland. Het klassieke familiebedrijf produceert al sinds 1892 vallen voor knaagdieren zoals muizen en ratten. De vallen worden wereldwijd gebruikt om op een milieuvriendelijke manier ongedierte te bestrijden.

In alle inkoop en productieprocessen van DEUFA staat het milieu voorop. De producent wil duurzame producten tegen ongedierte produceren waarbij geen giftige stoffen worden gebruikt. Alle grondstoffen die worden gebruikt zijn volledig gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen.

Klassieke houten muizenvallen en rattenvallen van Luna

Het meest bekende en kenmerkende product van Luna is toch wel de klassieke houten muizenval. Hiervan is ook een rattenval beschikbaar. Deze klemmen met een klassieke houten plaat in combinatie met een sterke koperen beugel zijn precies de vallen zoals deze vaak wordt uitgebeeld. De techniek van deze klemmen is al tientallen jaren oud en wordt nog steeds met veel succes toegepast door zowel professionele- als huis-tuin-en-keuken ongedierte bestrijders.

Plus- en minpunten van Luna vallen

Het grootste pluspunt van deze klassieke houten muizenvallen en rattenvallen is toch wel dat ze erg simpel te zetten zijn en daarnaast uiterst effectief blijken in de praktijk. De Luna val is voorzien van een triggerplateau met daarop een speciaal gaatje voor je lokaas. Plaats als eerste het lokaas in dit gaatje. Duw vervolgens de beugel naar achteren en plaats de koperen pin over de beugel heen. Op het triggerplateau bevindt zich een koperen boogje waarin je de pin kunt plaatsen. Na het plaatsen van de pin in het boogje staat de houten muizenval op scherp en kun je deze neerzetten om muizen of ratten te vangen.

Houten muizen- en rattenvallen van Luna hebben naast de pluspunten zoals de simpliciteit en de aantrekkelijke prijs ook minpunten. Zo blijft de geur van bloed en dode muizen of ratten makkelijk in het hout aanwezig waardoor het opnieuw inzetten lastiger wordt. Andere dieren herkennen namelijk de geur al snel waarna ze zich wel een tweede keer zullen bedenken of ze het lokaas moeten pakken. Wanneer je de vallen meerdere keren wilt gebruiken, kun je wellicht dus beter voor een muizenval van kunststof of een rattenval van kunststof gaan. Deze gebruiken de techniek van een houten val, maar zijn makkelijker schoon te maken en geuren blijven er minder snel in hangen.

Luna muizenvallen en rattenvallen bestellen

De vallen van Luna bestel je gemakkelijk en snel via de webshop van Pestor. Hier geniet je van een snelle, discrete levering waarbij geen reclame op de doos te zien is. Zo weten de buren en de bezorger niets van je ongedierteprobleem.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: