Weringskit van Mouseshield

Mouseshield heeft een aantal effectieve weringskitten ontwikkeld om gaten, kieren en spleten te dichten. De kitten stoppen tevens het knaaggedrag van onder andere muizen en ratten. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Weringspasta van Mouseshield

Mouseshield is een gerenommeerd merk als het gaat om het weren van knaagdieren. Met de Mouseshield werking kit kunnen ongewenste plaagdieren, zoals muizen en ratten eenvoudig buiten de deur worden gehouden. De weringspasta’s zijn ontwikkeld vanuit meer dan 60 jaar ervaring. De Mouseshield weringspasta’s zijn zeer effectief door de combinatie tussen plantaardige oliën, vulstoffen en polystyreen parels.

De weringspasta is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk:

  • Mouseshield Classic
  • Mouseshield Metal Detectable

Mouseshield wordt geleverd in kokers van 300 ml.

Mouseshield Classic

De Mouseshield Classic is een weringspasta die is gemaakt van milieuvriendelijke, niet giftige materialen. De paste is geschikt voor het dichten van naden, kieren en kleine gaten. De speciale samenstelling is ondoordringbaar voor muizen, ratten en andere ongedierte. Hiermee biedt de Mouseshield Classic een effectieve barrière tegen ongedierte zonder letsel toe te brengen.

Het gatenstopmiddel is voorzien van een zachtblijvende kern. Voor knaagdieren is dit erg onprettig. Hierdoor zullen ze stoppen met knagen wanneer de harde buitenste laag doorgeknaagd wordt. Hierdoor is de Mouseshield Classic een ideale weringspasta om knaagdieren buiten de deur te houden.

Mouseshield Metal Detectable

De Mouseshield Metal Detectable is een innovatieve weringspasta die is verrijkt met minuscule RVS-metaaldeeltjes. Deze toevoeging maakt de weringspasta extra effectief in het weren van knaagdieren. Het metaal is voor knaagdieren niet fijn om doorheen te knagen. De werende kit wordt hierdoor nog moeilijker doordringbaar. Voorheen waren metalen schuursponsjes en RVS weringsgaas gebruikelijke barrières. Tegenwoordig zitten deze metaaldeeltjes verwerkt in de kit.

De metaaldeeltjes in Mouseshield Metal Detectable zorgen ervoor dat muizen en ratten niet meer door de kit heen knagen. Bovendien is het metaal detecteerbaar door metaaldetectoren. Dit heeft aanzienlijke voordelen voor de naleving van de voedselveiligheidsnormen, zoals HACCP, BRC, AIB, Tesco en IFS. Hierdoor is Mouseshield Metal Detectable ook geschikt om in te zetten in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt.

De werking van Mouseshield weringskit

Muizen en ratten knagen de hele dag door. Deze knaagdieren beschikken over snel groeiende tanden. Om deze tanden kort te houden moeten ze voortdurend blijven knagen. Hierdoor knagen ze aan vrijwel alle materialen die ze tegenkomen, zoals hout, kunststof, papier en textiel. Metaal vinden de knaagdieren niet fijn. Hierdoor is dit materiaal bij uitstek geschikt om het knaaggedrag tegen te gaan.

Muizen en ratten beschikken over flexibele botten en gewrichten. Hierdoor zijn deze plaagdieren in staat om door de kleinste kieren heen te kruipen. Ratten kunnen door kieren komen van 1,5 cm. Muizen kunnen zich zelfs door kieren van slechts 0,5 cm wringen. Hierdoor kunnen de plaagdieren eenvoudig binnen dringen door kieren onder de ramen, deuren en kozijnen. Met de Mouseshield kunnen deze toegangswegen worden versperd, waardoor de plaagdieren niet meer binnen kunnen treden.

Mouseshield is een ideaal gatenstopmiddel dat in verschillende situaties kan worden toegepast. Zowel bij bestaande woningen als nieuwbouw kunnen de weringskitten worden ingezet om ongewenste gasten af te houden. Zo voorkom je de doorgang via kabelgoten, openingen in de muren, tussenplafonds en aansluitingen in het sanitair.

De weringskit 100% gifvrij en bevat natuurlijke vezels en oliën. Deze substantie heeft een unieke werking. Nadat de kit is aangebracht hard de buitenkant uit. Hierdoor is de kit bestand tegen verschillende weersinvloeden. De binnenkant blijft zacht. De zachte kern zorgt ervoor dat de behoefte om door te knagen onmiddellijk wordt gestopt. Hierdoor is Mouseshield weringskit uitermate geschikt om knaaggedrag tegen te gaan.

Mouseshield is een weringsmiddel die niet toxisch is. Hierdoor kan het tevens worden gebruikt in omgevingen waar HACCP-regels van toepassing zijn. Daarnaast speelt de kit in op het IPM-systeem. Vanuit het Integrated Pest Management systeem – welke tegenwoordig de standaard is voor ongediertebestrijding – ligt de nadruk op weren en voorkomen van ongedierteplagen in plaats van deze te bestrijden. Mouseshield heeft niet als doel om ongedierte te doden, maar de toegangswegen te blokkeren.

Weringspasta van Mouseshield toepassing

De weringspasta’s van Mouseshield zijn uitermate geschikt om kieren, spleten en gaten eenvoudig te dichten. Zodoende kan de toegang worden geblokkeerd. Bovendien stopt de substantie van de pasta het knaaggedrag. De weringspasta kan eenvoudig zelf worden gebruikt. Om de kit aan te brengen zijn er een aantal benodigdheden, namelijk: een kitpistool, (rubber)handschoenen, een spatel en een mesje.

Begin met het verwijderen van de top op de koker. Dit kun je doen door deze met een mesje af te snijden. Zorg ervoor dat de schroefdraad intact blijft. Indien gewenst kan ook een deel van de meegeleverde spuitmond worden afgesneden. Idealiter is dit circa 5 cm vanaf de top. Draai daarna de spuitmond op de schroefdraad. Vervolgens kan de koker in de kitpistool worden geplaatst.

Het is aanbevolen om de weringspasta aan te brengen op een schone en droge ondergrond. Hierdoor hecht de pasta zich beter van het oppervlak. Zorg voor een minimale laagdikte van 10 mm. Zodoende kan de buitenkant voldoende worden uitgehard en blijft de binnenzijde zacht. De spatel kan worden gebruikt om de Mouseshield weringspasta glad te strijken.

Mouseshield weringspasta bestellen

De weringspasta’s van Mouseshield zijn eenvoudig en snel te bestellen in onze webshop. In ons aanbod vind je naast werende materialen ook andere bestrijdingsmiddelen tegen muizen en ratten, zoals vallen, klemmen en verjagers.

Bij Pestor profiteer je van goede retourvoorwaarden, scherpe prijzen en een snelle levering. Daarnaast hanteren wij een discrete verzending. Dit betekent dat op de doos niet te zien is dat je producten tegen ongedierte hebt besteld. Bovendien zit onze klantenservice voor je klaar om je al vragen over het bestrijden van plaagdieren te beantwoorden.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: