Muizenbestrijding van Plasticat

Plasticat is de producent van één van de meest gebruikte muizenvallen. De muizenklemmen zijn handig in gebruik. Ze zijn eenvoudig op te zetten, schoon te maken en te hergebruiken. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Producten tegen muizen van Plasticat

De muizenvallen van het productlabel Plasticat worden geproduceerd door het in 1892 opgerichte familiebedrijf DEUFA GmbH uit Duitsland. Het bedrijf is gevestigd in Neuberg waar nu al door de vijfde generatie diverse vallen voor ongedierte worden geproduceerd.

Plasticat is niet het enige productlabel van deze Duitse producent. Ook de muizenvallen onder het label Luna komen bij DEUFA vandaan.

DEUFA geeft in het produceren van hun ongediertevallen altijd de prioriteit aan de duurzaamheid van de producten. Daarnaast neemt het bedrijf zijn 125 jaar ervaring én de ervaringen van klanten mee in de productie van nieuwe vallen. Als je producten tegen muizen van deze producent besteld weet je dus zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt dat op een duurzame wijze is geproduceerd.

Muizenvallen van Plasticat

Plasticat is het label van DEUFA voor de muizenvallen van kunststof. Deze kunststof muizenvallen zijn speciaal ontworpen om eenvoudig, snel en hygiënisch muizen te vangen.

De behuizing van de vallen is gemaakt van door glasvezel versterkt kunststof wat zorgt voor een lange levensduur van de muizenvallen, zelfs wanneer je ze buitenshuis gebruikt. De vallen zijn gemaakt van voor 100% gerecycled plastic om een minimale impact te hebben op het milieu.

De muizenvallen van Plasticat kenmerken zich door hun gevoelige triggermechanisme waarbij de muis op een humane wijze gedood wordt. De muis breekt in de meeste gevallen bij het dichtklappen van de val zijn nek waardoor de muis vrijwel meteen sterft zonder langdurig leed. Ook wordt door de klap de huid meestal niet beschadigd wat ervoor zorgt dat er meestal geen bloed vrijkomt.

De sterke veer van de Plasticat muizenvallen zijn speciaal ontworpen om een sterke impact te hebben, zelfs wanneer je de val al meerdere keren hebt gebruikt.

Gebruiksaanwijzing Plasticat muizenvallen

De Plasticat muizenvallen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Het inzetten van deze muizenvallen is dan ook werkelijk een eitje. Door de achterkant van de val in te drukken kun je de val op scherp zetten. Bij het openen van de val komt het lokaasbakje tevoorschijn. Hier kun je het lokaas in plaatsen alvorens je de val op scherp zet door de achterkant helemaal in te drukken. Wanneer je het lokaas in het daarvoor bestemde bakje hebt geplaatst kun je de val op scherp zetten en de val op een strategische plek, in de buurt van de besmetting plaatsen.

De plaats van de besmetting herken je meestal aan de uitwerpselen. Ook kun je wat meel strooien om te zien of er hierna sporen van muizen in staan. Als je de muizen hebt gevonden kun je de muizenvallen gaan plaatsen. Plaats deze altijd langs de muur, muizen hebben namelijk erg slechte ogen en gebruiken de muur om zich door de ruimte te navigeren. Als je de Plasticat muizenvallen in hun looproute zet wordt de pakkans een stuk groter.

Plasticat muizenvallen bestellen

Zijn de Plasticat muizenvallen wat voor jou? Uitstekende keuze! In onze webshop bestel je de muizenvallen gemakkelijk en snel en geniet je van een snelle levering. Daarnaast worden de Plasticat muizenvallen bij Pestor volledig discreet verzonden. Dit betekent dat nergens op de doos reclame te zien is. Zo weten de buren en de bezorger niet dat je last hebt van muizen.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: