Weringsmiddelen van SpouwSafe

In het assortiment van SpouwSafe vind je verschillende soorten stootvoegroosters. Deze kunnen worden gebruikt om muizen, ratten, insecten en andere plaagdieren uit de spouwmuur te houden. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Stootvoegroosters van SpouwSafe

Het merk SpouwSafe heeft een universele oplossing voor de bescherming van de spouw tegen ongedierte. De gepatenteerde stootvoegroosters helpen voorkomen tevens dat er vuil in de spouwmuur komt, met behoud van de spouwventilatie. Bovendien zorgen de roosters voor een verfraaiing van de gevel.

Open stootvoegen in spouwmuren

Spouwmuurisolatie komt voor in verschillende soorten woningen. Over het algemeen hebben woningen en panden die na de jaren 1920 zijn gebouwd spouwmuren. Dit is met name van toepassing voor woningen die zijn gebouwd met bakstenen. De spouwmuur is de tussenruimte tussen de binnen- en buitenmuren van een woning of pand.

In het metselwerk van de gevel zijn openingen nodig om te ventileren en ontwateren van de spouw. Bij de bouw wordt daarom op bepaalde plekken de stootvoegen open gehouden. Dit zorgt ervoor dat er voldoende kan worden geventileerd en dat de spouwmuur droog blijft.

De open stootvoegen laten niet alleen lucht en water door, maar ook ongedierte, blad en overig vuil kunnen daardoor in de spouw komen. Bovendien bieden de, veelal onregelmatige, zwarte gaten geen fraai beeld voor het oog.

De stootvoegroosters van SpouwSafe zorgen ervoor dat bijen, wespen, ratten, muizen en andere ongedierte niet meer via de open stootvoegen in de spouw komen. De roosters zijn zo ontwikkeld dat de openingen worden verkleind, waardoor de spouw blijvend geventileerd kan worden. De stootvoegroosters zijn verkrijgbaar in twee soorten, namelijk: achterafvoegroosters en op maat stootvoegroosters.

Achterafvoegrooster

Open stootvoegen worden in de bouw steeds minder toegepast. Bij de woningen die tegenwoordig worden gebouwd, worden de roosters als bij het metselen van de gevel geplaatst. Wanneer dit niet het geval is, kun je er ook voor kiezen om zelf achterafvoegroosters te plaatsen.

De achterafvoegrooster is bij uitstek geschikt voor bestaande woningen. De stootvoegroosters zijn geschikt voor plaatsing achteraf in de open stootvoegen. SpouwSafe heeft de roosters dusdanig ontwikkeld dat deze eenvoudig zijn te plaatsen. De roosters vormen zichzelf, zelfs in scheve voegen.

Om een stootvoegrooster in de spouwmuur te zetten is geen gereedschap nodig. De uiteinden van de SpouwSafe kunnen naar elkaar toe worden geknepen. Hierdoor kan het rooster in de open stootvoeg worden geduwd. De uiteinden zetten vervolgens automatisch weer uit, waardoor de stootvoegrooster zit geklemd.

De stootvoegroosters zijn standaard verkrijgbaar in verschillende maten, te weten:

  • 4 cm
  • 5 cm
  • 6 cm
  • 7 cm
  • 9 cm

De stootvoegroosters zijn gemaakt van roestvast staal (RVS). Dit materiaal is sterk, stevig en bestand tegen verschillende weersinvloeden. Bovendien is roestvast staal erg slijtvast. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal duurzaam is en lang meegaat. Om ervoor te zorgen dat de roosters netjes blijven is het aanbevolen om twee maal per jaar te reinigen.

Op maat stootvoegroosters

Bij andere hoogtematen dan de standaard SpouwSafe stootvoegroosters kunnen deze ook op maat worden gemaakt. Hiervoor is een stootvoegrooster verkrijgbaar van 24 centimeter. Deze kan zelf op maat worden geknipt met tussenstapjes van 0,5 cm.

  • 24 cm

De SpouwSafe stootvoegroosters zijn erg flexibel. Zo passen ze in open stootvoegen van 5 tot 25 mm breed. Op aanvraag zijn de roosters ook op verschillende hoogte verkrijgbaar. Daarnaast kunnen de roosters worden gepoedercoat in vrijwel elk denkbare RAL-kleur. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

SpouwSafe stootvoegroosters bestellen?

Wil je muizen, ratten, insecten en andere ongedierte uit de spouwmuur houden? Zijn dan de stootvoegroosters van SpouwSafe uitermate geschikt. De roosters zijn eenvoudig te plaatsen, zonder gereedschap. Bovendien vormen de roosters zich naar vrijwel elke open stootvoeg in de spouwmuur.

De stootvoegroosters van SpouwSafe zijn online verkrijgbaar in onze webshop. Daarnaast vind je in de webshop vrijwel alles wat je nodig hebt om muizen, ratten, insecten en andere plaagdieren te bestrijden. Bij Pestor kun je rekenen op een snelle en discrete levering. Op de doos is niet te zien wat de inhoud is. Zo komen de bezorger en de buren niet te weten dat je last hebt van ongedierte.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: