Vlooi- en tekenstop van The Pet Doctor

The Pet Doctor is een merk dat zich specifiek heeft toegespitst op het bestrijden van parasieten, zoals vlooien, teken en mijten bij huisdieren. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Anti vlooien & teken middelen van The Pet Doctor

The Pet Doctor (TPD) is een merk dat zich heeft toegespitst op het vrijhouden van huisdieren van parasieten, zoals vlooien en teken. Onder de merknaam The Pet Doctor zijn verschillende producten op de markt gebracht die helpen om honden en katten vrij te houden van diverse parasieten. Zo bestaat het assortiment uit verschillende producten, waaronder halsbanden, pipetten, shampoo, lotion en spray.

Vlooien en tekenplaag

Vlooien en teken kunnen enorm veel overlast veroorzaken bij honden en katten. De parasieten kunnen voor jeukende plekken zorgen. Bovendien kan zowel het huisdier als het baasje ziek worden door de ziekteverwekkers die de kleine insecten met zich meedragen.

Teken zitten voornamelijk in natuurlijke gebieden, zoals bossen, duinen, heidegebieden en weilanden. De parasieten zitten vaak in het hoge gras of tussen dode bladeren. Als je hond of kat hier langs loopt biedt dit teken de kans om over te springen.

Voor vlooien geldt dat de besmetting altijd verloopt via de omgeving. Niet alleen kunnen vlooien zich van dier op dier verspreiden. Ook mensen kunnen vlooien met zich meedragen en overbrengen op huisdieren. Vlooien produceren bovendien eitjes, waaruit weer nieuwe vlooien kunnen ontstaan.

Vlooien en teken bestrijden

Om te voorkomen dat huisdieren last krijgen van de vlooien en/of teken is het aanbevolen om deze met enige regelmaat te verwijderen. Er zijn verschillende middelen die hiervoor kunnen worden ingezet. The Pet Doctor heeft een uniek aanbod om huisdieren te ontzien van vervelende parasieten, zoals vlooien en teken.

Anti vlooien- en teken halsbanden

De halsbanden tegen vlooien en tegen van The Pet Doktor worden gekenmerkt door de unieke werking. Zo zijn de halsbanden zonder chemische insecticide. De halsbanden werken op basis van dimethicone. Dit is een mechanisme dat berust op de immobilisatie van parasieten. De werkzame stof zorgt voor de blokkering van de gewrichten, hierdoor vallen ze uiteindelijk uit de vacht van de hond of kat.

De halsbanden zijn verkrijgbaar in een aantal soorten, namelijk:

  • Hond (74 cm)
  • Kat (38 cm)

De anti vlooien- en teken halsbanden kunnen eenvoudig op maat worden geknipt. Hierdoor kan een halsband altijd passend worden gemaakt voor vrijwel elk type hond of kat.

Anti vlooien- en teken pipetten

The Pet Doctor heeft een aantal pipetten die parasieten kunnen verjagen uit de vacht van huisdieren. De knijptube zorgt ervoor dat het middel eenvoudig op de huid van het huisdier kan worden aangebracht. De vloeistof verspreidt zich eenvoudig over het lichaamsoppervlak. De dimethicone zorgt ervoor dat parasieten worden geïmmobiliseerd en uit de vacht vallen. De pipetten werken tegen vlooien, teken, mijten en andere parasieten en zijn verkrijgbaar in de volgende soorten.

  • Hond (5 pipetten)
  • Kat (4 pipetten)

Anti vlooien- en teken spray

De anti vlooien- en tekenspray van The Pet Doctor is een gifvrije insecticide die kan worden ingezet om vlooien, teken en mijten te behandelen. Het middel werkt in alle levensstatia (eitjes, larven, volwassen insecten). De spray is verkrijgbaar in twee soorten, namelijk:

  • Stop spray
  • Stop spray mand en tapijt

De stop spray kan tevens worden toegepast op huisdieren, zoals honden en katten. De spray mand en tapijt is niet geschikt voor gebruk op dieren zelf. Deze spray is wel geschikt voor de behandeling van manden, kussens, tapijten, dekens, kooien en kennels. Beide anti- vlooien en tekenspray heeft werkt gemiddeld 4 maanden lang.

Anti vlooien- en teken shampoo

De shampoo van The Pet Doctor is met name geschikt voor huisdieren met een lange vacht. Met de shampoo zorgt je ervoor dat je vlooien, teken, mijten en andere parasieten uit de vacht kunt spoelen. De werkzame stof (dimethicone) zorgt ervoor dat de insecten zich niet meer vast kunnen klemmen op de huid. Door grondig na te spoelen zorg je ervoor dat je honden en katten geheel vrij van vlooien en teken kunt maken.

Anti vlooien- en teken lotion

De lotion is geschikt voor zowel honden als katten. Kenmerkend is dat de lotion van the Pet Doctor op waterbasis is en niet op oliebasis. Dit verkleint de kans op vlekken. De lotion kan eenvoudig worden aangebracht door deze te besprekenen ove de vacht. Met een doekje kan het middel gelijkmatig worden verdeeld. Het gebruik van de lotion zorgt ervoor dat honden en katten tot drie weken geen last meer hebben van vlooien en teken.

Producten van The Pet Doctor bestellen?

Heeft jouw huisdier regelmatig last van vlooien en/of teken? De producten van The Pet Doctor worden gekenmerkt door de langdurige werking. De anti vlooien- en tekenmiddelen zijn niet chemisch en vrij van gif. Hierdoor zijn de middelen veilig te gebruiken.

De artikelen van The Pet Doctor zijn eenvoudig online te bestellen bij Pestor. In onze webshop vind je naast The Pet Doctor ook bestrijdingsmiddelen van andere merken om parasieten, zoals vlooien en teken, mee te bestrijden.

Bij Pestor profiteer je van snelle en discrete verzending. Bovendien heb je altijd 30 dagen bedenktijd om te retourneren of te ruilen. Daarnaast staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: