Ongedierteverjagers van Shield Up

Shield Up heeft een uitgebreid assortiment met ongedierteverjagers op basis van geur. Hiermee kunnen muizen, ratten, insecten en andere plaagdieren op afstand worden gehouden. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filter

Plaagdierbeheersing met Shield Up

Shield Up is een Nederlands merk dat actief is in de plaagdierbeheersing. De producten worden geproduceerd door Hofman Pest Control. Dit bedrijf is onderdeel van Hofman Animal Care en heeft een breed assortiment voedingssupplementen, verzorgingsproducten, speelgoed voor honden en katten en oplossingen in het kader van plaagdierbeheersing. Hofman Pest Control kun je kennen van het merk Knock Off maar ook van Shield Up.

Shield Up

Onder de merknaam Shield Up zijn verschillende producten op de markt gebracht om plaagdieren te bestrijden. Kenmerkend aan Shield Up is dat er gebruik wordt gemaakt van biologische geurstof om plaagdieren op afstand te houden.

Shield Up speelt hiermee in op de nieuwste richtlijnen omtrent het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Bestrijders werken volgens het Integrated Pest Management (IPM) systeem. Deze methode is gericht om overlast te voorkomen in plaats van deze te bestrijden. Het gebruik van chemische- en andere dodende bestrijdingsmiddelen wordt hiermee ingeperkt. De nadruk ligt juist op preventie en de inzet van werkende materialen. De verjagende geurzuilen sluiten perfect aan op deze manier van plaagdierbeheersing.

Shield Up Stay Away

Shield Up Stay Away is een lijn van verschillende soorten producten om plaagdieren op afstand te houden. Het middel bestaat uit een koker waarin geurstof kan worden gedaan. Deze geurkoker schikt plaagdieren af, waardoor je ze eenvoudig op afstand kunt houden. Hiermee is Shield Up Stay Away een van de meest diervriendelijke tegen plaagdieren. De geurkokers kunnen worden ingezet bij het bestrijden van verschillende soorten plaagdieren, waaronder:

Voor elk type dier zijn verschillende kokers verkrijgbaar. Zo kunnen insecten (zoals muggen, vliegen, wespen, etc.) met een relatief kleine koker worden verjaagd. Voor knaagdieren (zoals muizen en ratten) en roofdieren (zoals marters, vossen en wolven) zijn grotere kokers verkrijgbaar. In deze geurkokers kan de vloeistof worden gedaan.

De Shield Up Stay Away vloeistof geeft een brandgeur af. Dit zorgt ervoor dat de plaagdieren wegblijven op de plekken waar de geurkokers aanwezig zijn. De geurstof geeft namelijk het gevoel van een onveilige situatie. Hierbij wordt de indruk gewekt dat er natuurlijke vijanden aanwezig zijn. Hierdoor heeft de geurstof een afschrikkende werking.

De vloeistof bestaat uit gedistilleerd water, vloeibare zeep, kruiden, kruidnagel en etherische oliën. Shield Up Stay Away is 100% biologisch. Hierdoor is de vloeistof niet schadelijk voor mens, dier en milieu. De vloeistof is ongeveer 3 maanden werkzaam. Daarna vermindert de geurstof waardoor het minder effectief werkt. De geurkokers zijn hervulbaar en kunnen na gebruik opnieuw met vloeistof worden gevuld. Eén geurkoker is voldoende om plaagdieren op afstand van circa 10 tot 15 meter te houden.

Shield Up Accessoires

Van Shield Up zijn tevens verschillende soorten accessoires verkrijgbaar. Hierdoor kan een standaard parasolset, muis,- rat- en marterset of een roofdier/weide set worden uitgebreid. Door de Shield Up Stay Away geurkokers op verschillende plekken te plaatsen kan een groter gebied plaagdiervrij worden gehouden. De accessoires is tevens bedoeld voor (extra) bevestiging van de geurkokers.

Er zijn verschillende accessoires van Shield Up verkrijgbaar, waaronder:

  • Shield Up Stay Away kokers (10 cm, 20 cm en 80 cm)
  • Shield Up Stay Away vloeistof (navulling)
  • Shield Up Stay Away muurbeugel
  • Shield Up Stay Away grondpen
  • Shield Up Stay Away tiewrap

Toepassingen

Shield Up Stay Away werkt zeer effectief bij het verjagen van verschillende soorten knaagdieren, insecten en roofdieren. Hierdoor kan het middel in uiteenlopende situaties worden toegepast. Consumenten kunnen de producten in en om het huis gebruiken om plaagdieren uit de tuin, garage, schuur of woning te houden. Daarnaast is Shield Up Stay Away ook erg geschikt om in te zetten op boerderijen, weilanden, horeca, campings, recreatieparken, zwembaden, sportparken, magazijnen, loodsen en opslagruimtes.

Shield Up Stay Away bestellen?

Heb je last van muizen, ratten, marters, mollen, insecten, roofdieren of andere plaagdieren? Shield Up Stay Away is dan een geschikte manier om de plaagdieren te verjagen. De producten zijn 100% biologisch en een diervriendelijke bestrijdingsmethode tegen verschillende soorten plaagdieren.

Het assortiment van Shield Up is online verkrijgbaar bij Pestor. Zowel de kokers, de vloeistof als accessoires zijn eenvoudig online te bestellen. Bij ons kun je rekenen op een discrete en vlotte levering. Het hoge klant beoordelingscijfer onderschrijft dat. Voor zowel bedrijven als particulieren is Pestor dé webshop voor vrijwel alles tegen plaagdieren. Bij ons kun je ook terecht voor vragen omtrent het bestrijden van plaagdieren. Onze klantenservice adviseert je graag welke bestrijdingsmiddelen het beste kunnen worden ingezet in jouw situatie.

Niet wat je zocht?

Bij Pestor vind je alles wat je nodig hebt voor het bestrijden van muizen en ratten. Bekijk ook: